Hurrá! Michael Bublé kisfia egyre jobban van!

Forrás: Instagram -
betegség Michael Bublé kisfiú rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fél világ együtt szorít Michael Bublé kisfiáért, és úgy tűnik nem hiába: a kicsi egyre jobban van!

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, a 41 éves jazzénekes, színész fiánál májrákot állapítottak meg az orvosok, és 4 hónapnyi kemoterápiát rendeleltek el tavaly ősszel.

A sztárapukát rendkívül megviselték az események, és elhatározta, hogy a fia gyógyulásáig nem foglalkozik a karrierjével, mert szeretne minden energiájával Noah mellett lenni.

Szinte már biztos, hogy teljesen fel fog épülni a kis Noah Forrás: Instagram

Nem is haboztak sokáig, a novemberi diagnózist követően decemberben már el is kezdték a kezelést, azóta pedig mindenki lélegzet-visszatartva várja a fejleményeket. Szerencsére a karácsonyt a szőke kisherceg otthon tölthette, de azt köveően tovább kellett folytatni az eljárást.

Februárban már szárnyra keltek olyan hírek, melyek szerint Noah kezd egyre jobban lenni, amiről a kisfiú nagynénje is nyilatkozott: "A rák elmúlt, nagyon boldogok vagyunk!"

A friss hírek szerint pedig az állapota azóta is egyre jobb. Egy új interjúban Michael és a felesége arról mesélt, hogy minden jel a gyógyulásra utal. A kisfiúnak még további vizsgálatokon kell átesnie, de szerencsére sikeresnek bizonyult a 4 hónapos kezelés.

"Nagyon nehéz nekem még erről beszélni, de továbbra is bízom Istenben, és abban, hogy van igazság a Földön" - írta meg a DailyMail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.