Iman Abdulmajid Diane Keaton titok Diane Von Furstenberg Kim Basinger Meryl Streep sztár Christie Brinkley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy olyan világban, mint Hollywood, könnyű elhinni, hogy harminc felett véget ér az élet. Ám hála néhány híres nőnek, azt is tudjuk, hogy egyáltalán nem muszáj, hogy ez így legyen. Most következzen hat világszerte elismert, hatvan felett járó nő, akik bebizonyították, hogy plasztikai műtétek nélkül is lehet élni, magabiztosságukkal pedig simán kenterbe verik huszonéves kolléganőiket is.

Christie Brinkley

A szupermodell a nyolcvanas évek egyik legkedveltebb címlaplánya volt, több mint 500 magazinban csodálhatták meg szépségét. A most 63 éves Christie ma is számos márkát népszerűsít, közben pedig sokszor hirdeti azt a nézetét, hogy a nők ne akarjanak megfelelni semmilyen elvárásnak, egész egyszerűen csak érezzék jól magukat a bőrükben. Úgy véli, hogy mindennek az alapja az egészség, és nem a szépség a lényeg, hanem az a „bizonyos plusz”.

Christie Brinkley szerint nem a szépség a lényeg, hanem az a bizonyos plusz Forrás: Sports Illustrated, Getty Images

Diane Keaton

Diane Keaton a boldogságot tartja szépsége titkának Forrás: More Magazine, Getty Images

Diane von Furstenberg

A 71 éves divatmogul sem fukarkodik megosztani sikerének titkát: véleménye szerint a legfontosabb, hogy legyünk önmagunk, és hozzuk ki a maximumot magunkból. Diane von Furstenberg szerint a legfontosabb kapcsolat az önmagunkkal való kapcsolat, minden más ez után következik.

Diane von Furstenberg szerint a legfontosabb kapcsolat az önmagunkkal való kapcsolat Fotó: Terry Richardson/Supex Magazine

Iman Mohamed Abdulmajid

David Bowie özvegye 61 évesen is csúcsformában van. Egy korábban adott interjújában mindezt afrikai származásával magyarázta.

Afrikai vagyok. Mi nem stresszelünk. Nem ünnepeljük a születésnapokat. Lazán vesszük a dolgokat. Boldoggá tesz a lányom. Boldoggá tesz, ha szép az idő.
Iman Abdulmajid: „Boldoggá tesz a lányom. Boldoggá tesz, ha szép az idő” Fotó: Terry O’Neill, Getty Images

Kim Basinger

Szinte hihetetlen, hogy Alec Baldwin exfelesége immár 63 éves! Kim Basingernek azonban esze ágában sincs visszavenni a tempóból, ráadásul ugyanazzal a modellügynökséggel van szerződése, amelyikkel 21 éves lányának, Ireland Baldwinnak. A sikeres modellből lett Oscar-díjas színésznő szerint a fiatalság titka az, ha érdekel minket az élet, és teszünk azért, hogy otthon érezzük magunkat ezen a bolygón.

Kim Basinger szerint a fiatalság titka az, ha érdekel minket az élet Forrás: The Edit Magazine, Getty Images

Meryl Streep

Természetesen a háromszoros Oscar-díjas színésznő sem hiányozhat a listáról. Meryl Streep napjaink egyik legkedveltebb sztárja, akit fiatalok és idősek egyaránt csodálnak. Hogy mi a titka, arról egy korábban adott interjúban beszélt: szerinte a nőknek örülniük kell az egyediségüknek, nem szabad foglalkozniuk a testsúlyukkal, és ne akarjanak másokra hasonlítani.

Meryl Streep úgy gondolja, a nőknek örülniük kell az egyediségüknek, és nem szabad foglalkozniuk a testsúlyukkal Fotó: "Ricki and the Flash” Promotional Photoshoot, Martin Schoeller

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.