17 kilós a nyolc hónapos kislány, Chahat Kumar

Forrás: NORTHFOTO/Ajay Verma -
elhízás túlsúly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudni egyelőre, mi okozza a 17 kilós Chahat Kumar hatalmas étvágyát. A kislány normál súllyal született, most nyolc hónapos, akkora, mint egy átlagos négyéves és rengeteget eszik. 

Az orvosok azon tanakodnak, vajon mi okozhatja Chahat kielégíthetetlen étvágyát. A szülők úgy vélik, ísten akarta így, és nem is vállalják a felelősséget babájuk hízásáért. A túlsúly azonban a kislánynál nem esztétikai probléma, már most komoly egészségi panaszokkal küzd, alig kap levegőt és rosszul alszik.

Chahat Kumar 17 kg-ot nyom Forrás: NORTHFOTO/Ajay Verma

"Chahat teljesen normális súllyal született. 4 hónaposan kezdett el hízni. Nem úgy eszik, mint egy normális gyerek. Folyton kívánja az ételt. Ha nem kap, azonnal sírni kezd. De ez nem a mi hibánk. Isten ilyennek teremtette, nem befolyásolhatjuk. Az azonban elszomorít, hogy az emberek kinevetik, mert kövér" - nyilatkozta édesapja, Suraj Kumar, és hozzátette a lánya annyit eszik, mint egy tízéves.

A 8 hónapos kisbaba mérete egy 4 éves gyerekének felel meg Forrás: NORTHFOTO/Ajay Verma

Chahat édesanyja Reena azonban nagyon aggódik lánya egészségéért, főleg, mert egy gyerekét már elveszítette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.