pánikroham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pánikrohamok nagyon sok ember életét keserítik meg. Így lehet vele az a fiatal nő is, aki előtte-utána fotón örökítette meg a betegséget. 

Amber Smith depresszióval és szorongással küzd, amit csak a legközelebbi barátai és családtagjai tudnak, ugyanis a kép, amit kifelé mutat, egy mindig életvidám fiatal lányt mutat. Egy pánikroham után azonban elege lett, és úgy döntött, megmutatja azt is, ami a mosolyon túl van. Hogy miért tette? Így szeretne lelket önteni azokba a sorstársaiba, akik szintén szorongással küzdenek, de nem merik felvállalni. A képet több mint 30 ezren osztották meg.

Így kerüld el a húsvéti gyomorrontást!http://www.life.hu/drlife/20170416-igy-keruld-el-a-husveti-tulevest.htmlAhogy ünnepekkor általában, húsvétkor is hajlamosak vagyunk többet enni, mint általában. Íme, 4 jótanács, amit ha megfogadsz, pluszkilók és gyomorfájás nélkül vészeled át a terülj-terülj asztalkámat. Dr. Life--Nagyon lefogyott Balázs Fecó - Fellépni sincs erejehttp://www.life.hu/drlife/20170415-nagyon-lefogyott-balazs-feco-fellepni-sincs-ereje.htmlBalázs Fecó az Esti Frizbi vendége volt. A műsorban árulta el, hogy 60 kilóra fogyott, nincs ereje zongorához ülni. A zenész állapota miatt a Korál jubileumi koncertjét is el kellett halasztani jövőre.Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huFélrediagnosztizálták az orvosok az ötéves Michaelt, csak pár hete van hátrahttp://www.life.hu/drlife/20170413-felrediagnosztizaltak-az-orvosok-az-oteves-michaelt.htmlEgyik orvos sem vette észre, hogy az ötéves Michael rákkal küzd, pedig szülei több rendelőben is jártak a gyermekükkel. A félrediagnosztizált fiúcskának most már csak néhány hete van hátra. Dr. LifeOrigoEz a legtisztább fülke a nyilvános vécékbenhttp://www.life.hu/drlife/20170413-ez-legtisztabb-fulke-a-nyilvanos-vecekben.htmlA nyilvános mosdók távol állnak a higiénikustól, de akár hisszük, akár nem, lehet olyan fülkét választani, ami valamivel tisztább. Az a nem mindegy, hogy az illemhelység elejébe vagy hátuljába megyünk. Dr. LifeŐrült zsenikhttp://www.life.hu/drlife/20170410-orult-zsenik-koztuk-vincent-van-gogh-ernest-hemingway-csath-geza-prince.htmlAz őrültség és a zsenialitás sokszor kéz a kézben járnak. Mindezt nem csupán a történelem legnagyobb tehetségeinek életútja támasztja alá, hanem számos hasonló témában született kutatás is. A Life.hu most összegyűjtötte azokat a híres embereket, akik kétségkívül nagyot alkottak, elmeállapotuk pedig a mai napig esettanulmányként szolgál a kutatók számára. Dr. LifeAFPMC Hawer majdnem belehalt alkoholfüggőségébehttp://www.life.hu/drlife/20170412-mc-hawer-majdnem-meghalt-alkoholfuggosegetol.htmlÉvtizedekig volt az alkohol rabja MC Hawer, szerettei könyörgésének ellenére sem tette le az italt. Eljött azonban az a pont az életében, amikor nem volt más választása. Ennek már 3 éve, és azóta sem nyúlt alkoholhoz, de függősége majdnem az életébe került. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.