Julie Bhosale megmutatta, hogyan változik meg a has szülés után - Fotó!

Forrás: Instagram/drjulie.bhosale -
has szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülés után a test megváltozik, bár a hírességek szeretnék ennek az ellenkezőjét sugallni. Ők úgy csillognak, mintha mi sem történt volna, de ez a valóságban nem ilyen egyszerű. Julie Bhosale úgy döntött, megmutatja, hogyan változik valójában egy nő hasa a szülés után.

Sok mindennek kell ma már megfelelnie egy nőnek, helyzetüket a celebek is megnehezítik, akik mindig úgy néznek ki, mintha skatulyából húzták volna ki őket. Még szülés után is képesek tökéletesek lenni, és néhány nap múlva felállni a kifutóra. Ez persze csak akkor sikerülhet, ha egy egész stáb áll a rendelkezésükre, a hétköznapi emberek számára viszont szinte lehetetlen lépést tartani ezzel a mintával.

Julie és a férje - Szülés után jó pár hónappal bikiniben Forrás: Instagram/drjulie.bhosale

Julie Bhosale – aki anyuka és blogger – úgy döntött, ő megmutatja, hogyan is néz ki egy nő teste, kiváltképp a hasa, közvetlenül a szülés után, és hogyan változik vissza fokozatosan. Olyan azonban már biztosan nem lesz, mint volt!

Julie Bhosale teste így alakult át a szülés után Forrás: http://juliebhosale.co.nz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.