Lógó fenékimplantátumon szörnyülködnek az orvosok: Fotó!

Forrás: E! / Botched -
implantátum fenékimplantátum beavatkozás felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Íme egy újabb példa, hogy nem szabad akárkire bízni egy plasztikai műtétet. Ez a nő biztosan tanult a hibájából, ugyanis elképesztően elrontották a fenekét.

Egy Misty nevű hölgy látogatott el Los Angelesben dr.Terry Dubrow-hoz és dr.Paul Nassif-hoz, miután egy fenék implantátumot csináltatott, de úgy érezte valami nincs rendben.

Mistynek komoly fájdalmai voltak a műtét óta Forrás: E! / Botched

A nő nagyon bízott, abban hogy a két szakember fog tudni segíteni a korábban balul sikerült beavatkozással kapcsolatban. A dokik teljesen elképedve vizsgálták Misty hátsóját, ugyanis

az implantátum szabályosan kilógott a fenekéből.

Dr. Dubrow éppen azt mutatja, hogy a fenekét megfogva be tud nyúlni az implantátum mögé, ami egyáltalán nem normális. Az asszony állítása szerint rendszeresen fájdalmai vannak a műtét óta, bár az eredményt tekintve ez egyáltalán nem meglepő.

Szabályosan be lehet nyúlni az implantátum mögé Forrás: E! / Botched

"Sokat vívódtam, hogy megcsináltassam-e a fenekem vagy sem. Mindent megtennék érte, hogy szép kerek fenekem lehessen, de tudom hogy az a legjobb döntés, ha kivetetetm az implantátumokat" - írta meg a DailyMail.

Nem akarta látni a férje a nőt, akinek kiszakadt a mellimplantátuma

Még maga Kim is csak undorodva tudott magára nézni a tükörben, miután egy balul elsült mellplasztika után kiszakadtak a szilikonjai, emiatt pedig szinte semmi sem maradt kebleiből. Olvass tovább itt...

6 cikinek gondolt dolog, amit minden nő megtapasztal a menstruáció idejénhttp://www.life.hu/drlife/20170412-6-ciki-dolog-a-menstruacio-idejen.htmlTe is folyton ellenőrizgeted a nadrágod állapotát a menstruáció alatt? Nem bírsz (és nem is akarsz) leállni az evéssel? Most összegyűjtöttünk hat olyan dolgot, amelyek miatt kínosan érezheted magad a menzeszed idején – miközben mindenki más is pontosan ugyanezeken megy át. Dr. LifeOrigoMegoperálták a 8 végtaggal született kisfiút http://www.life.hu/drlife/20170418-nem-engedtek-hogy-a-gyermek-holttestet-olelgesse.htmlEgy polymelia nevű betegség miatt született plusz 4 végtaggal egy kisfiú Irakban. Szerencsére a mai modern orvostudomány már képes kezelni egy ilyen helyzetet. Dr. Life--Csak gyümölcsöt eszik három éve egy nő http://www.life.hu/drlife/20170418-gyumolcsokon-el-harom-eve-egy-no.htmlSaša Dedić szerint a gyümölcsfogyasztás mindenre megoldás. Akkor is, ha semmi mást nem veszünk magunkhoz. Dr. LifeOrigoEgy anorexiás nő vallomása - Miért lett beteg? http://www.life.hu/drlife/20170418-ezert-lett-anorexias-a-fiatal-no.htmlStephanie Rodas 13 éves volt, mikor a táplálkozási zavar jelentkezni kezdett nála. Nem meglepően a betegség hátterében lelki okok álltak. Dr. LifeOrigoA gyomor problémáinak lelki okaihttp://www.life.hu/drlife/20170411-a-gyomorproblemak-lelki-okai.htmlFáj a hasad? Emésztési gondjaid vannak? Állandó hányinger gyötör? Hiába jársz vizsgálatról vizsgálatra, nem derül ki a pontos ok? Lehet, hogy eddig nem is gondoltál arra, hogy a gyomorbántalmaiddal a lelked akar üzenni valamit. Dr. LifeThinkstockOrvosi csoda lett Nikiből, akiről már mindenki lemondotthttp://www.life.hu/drlife/20170418-felepult-a-lany-akit-labamputaciora-akart-kenyszeriteni.htmlIgazi csodaként tekintenek arra a lányra, aki minden hátránya és nehézsége ellenére felgyógyult a traumatikus sérüléséből. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.