Így néz ki most a savval leöntött arcú Gessica Notaro

torz arc savas támadás sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal szépség komoly sérüléseket szenvedett, miután egykori szerelme savval öntötte le az arcát. Így néz ki most!

Ahogy azt a Life.hu már megírta, súlyos égési sérülésekkel került kórházba az egykori Miss Italy versenyzője, aki manapság műsorvezetőként dolgozott.

Elhagyott barátja állt rajta bosszút, és

savat öntött az arcába,

ami maradandó károsodásokat okozott. A szakítás után állítólag vadászott Gessica Notarora az elhagyott férfi, aki nem tudta feldolgozni, hogy kidobták.

Az áldozat most nyilvánosan is megmutatta az arcát, amit egy darabig kendőkkel és sálakkal próbált elrejteni a nyilvánosság elől.

"Azt akarom, hogy mindenki lássa mit tett velem. Aki ilyenre képes, az sosem szeretett engem" - mondta Gessica.

Így nézett ki akkor, és ilyen az arca most Forrás: Instagram

Egy évet kell még várnia, hogy plasztikai sebészek vegyék kezelésbe az arcát. Addig speciális kenőcsökkel és szemcseppekkel kell regenerálnia az arcát, hogy felkészítse a bőrét a beavatkozásokra.

"Szörnyű volt azzal szembesülni, hogy egy életre elveszítettem a szépségem, de akkor már csak azért imádkoztam, hogy legalább a látásom maradjon meg" - írta meg a MetDaan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.