Újra meg kellett műteni Koncz Gábort

Forrás: TV2 -
operáció Koncz Gábor gerinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hónappal a gerincműtétje után úja meg kellett operálni Koncz Gábort. A nézők egyelőre hiába várják vissza a színpadra.

Tavaly novemberben egy gernicsérvtől szenvedett a Jászai Mari-díjas színész, és most is az az orvos operálta, aki akkor. Koncz már otthon lábadozik, de részleteket nem akart elárulni az álllapotáról.

Koncz Gábort ismét meg kellett operálni Forrás: tv2

Az újszínhz is csak egy szükszavú közleményben válaszolt a Blikknek:
"Az Újszínház A funtineli boszorkány című darabja kettős szereposztással megy. Toderik szerepét jelenleg Szakács Tibor játssza Koncz Gábor egyéb elfoglaltsága miatt" - közölték.

Ők sem tökéletesek! Sztárok apró testi hibáihttp://www.life.hu/drlife/20170413-sztarok-kis-testi-hibakkal.htmlExtra mellbimbók és furcsa ujjak – hiába híresek, gazdagok és sikeresek, a hollywoodi celebek sem teljesen tökéletesek. Néhányuk ráadásul mindezt nyíltan vállalja is. Mutatjuk, kik ők. Dr. Life--Így néz ki most a savval leöntött arcú Gessica Notarohttp://www.life.hu/drlife/20170426-teljesen-eltorzult-gessica-notaro-arca-a-savas-tamadas-utan.htmlA fiatal szépség komoly sérüléseket szenvedett, miután egykori szerelme savval öntötte le az arcát. Így néz ki most! Dr. Life--Így élnek a sziámiiker-lányok: Abby és Brittany http://www.life.hu/drlife/20170426-abby-es-brittany-hensel-a-sziami-iker-lanyok.htmlAbigail és Brittany Henselnek csak pár napot adtak az orvosok, ma azonban már 26 évesek. Kiderült most néhány tény, amit eddig nem tudtunk róluk. Dr. Life--Életveszélybe került egy tampon miatt a tinilányhttp://www.life.hu/drlife/20170426-rosszul-hasznalt-tampon-miatt-kerult-eletveszelybe-egy-tinilany.htmlGondolnád, hogy egy tampon mennyi galibát tud okozni az ember szervezetében? Ezért nem mindegy hogy használod. Dr. LifeOrigoErdei Zsolt, Madár aggódik: veszélyeztetett terhes a párjahttp://www.life.hu/drlife/20170426-madar-parja-veszelyeztetett-terhes.htmlErdei Zsolt imádkozik, hogy ne ismétlődjön meg az, ami a kislánya születésekor: akkor párján életmentő műtétet kellett végrehajtani. Réka most újra várandós, és veszélyeztetett terhes, de reménykednek, hogy minden rendben lesz. Dr. LifeOrigoA leggyakoribb tévhitek a menstruációrólhttp://www.life.hu/drlife/20170420-tevhitek-a-menstruaciorol.htmlBár manapság egyre kevésbé számít tabu témának a menstruáció, mégis sokak fejében makacsul tartja magát néhány tévhit vele kapcsolatban. Most összegyűjtöttük ezeket. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.