Paudits Béla egészségi állapota egyre rosszabb

egészség Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paudits Béla egykor ünnepelt színész volt, de már évek óta nagyon rossz egészségi állapotban van, ráadásul otthonában sem megfelelőek a körülmények. Szüksége lenne újabb műtétre, de ő már lemondott magáról, csak a halált várja.

Paudits Béla évek óta nem tud helyrejönni, egészségi állapota egyre rosszabb. Az egykor ünnepelt sztár ma már ki sem mozdul a garzonjából, amire ráférne egy alapos festés, de mivel mozdulni sem tud egyedül, valószínűleg a tatarozásra nem kerül sor. Újabb műtétre is szüksége lenne, de ő már lemondott magáról.

Paudits Béla már lemondott önmagáról Forrás: Facebook/Paudits Béla

És hogy mit lehet ilyenkor tenni? Semmit. Várok a halálra.

Minek emlékeznék? Semmi nem maradt abból, amit tudtam. A hangom már rég elment, jóformán csak suttogni tudok. Örülök, hogy lábra tudok állni, nem hogy táncolnék

Soma Mamagésa a méhtisztításról beszélt http://www.life.hu/drlife/20170428-soma-mamagesa-a-mehtisztitasrol-nyilatkozott.htmlSoma Mamagésa nem először ír a méhtisztításról, de ezúttal is kendőzetlenül őszintén osztja meg követőivel, hogy miért is van erre szükség. Szerinte azért, mert "minden férfi, aki valaha belénk élvezett, egy energetikai szálat hagy bennünk", ettől pedig meg kell tisztulni. Dr. Life--Kórházba került Sarka Kata és Hajdú Péter kisfiahttp://www.life.hu/drlife/20170428-korhazba-kerult-sarka-kata-es-hajdu-peter-fia-david.htmlA hatéves Dávidka lábfájdalomra panaszkodott, Kata pedig észrevett a gyerek lágyékán egy dudort. Nagyon megijedt, hogy mi lehet a baj. Dr. Life--Óvszerből készítenek estélyi ruhát Kínában http://www.life.hu/drlife/20170427-ovszerbol-keszitenek-alkalmi-ruhat-kinaban.htmlElképesztő ruhát álmodott meg egy kínai dizájner: több ezer óvszert használt fel a dressz elkészítéséhez. Dr. LifeAFPMi történhetett? A traumatológiáról posztolt Tóth Verahttp://www.life.hu/drlife/20170427-a-traumatologiarol-posztolt-toth-vera.htmlTóth Vera olyan fotót posztolt az Instagramra, ami miatt aggódnak a rajongók. Dr. Life--Mell nélküli testéről mutatott fotót a beteg nő (18+)http://www.life.hu/drlife/20170427-megmutatta-a-mellrak-miatt-megcsonkitott-testet-a-no.htmlElképesztő fotó járta be az internetet, amin egy daganatos nő szerepel: mellamputáció után mutatta meg a heges testét. Dr. LifeOrigo20 kilós tumor nőtt az indiai Shyamal Tirke hasában - Azt hitte, az idegenek szállták meghttp://www.life.hu/drlife/20170427-20-kilos-tumor-nott-az-indiai-shyamal-tirke-hasaban.htmlElképesztő méretű daganat nőtt az indiai férfi testében. Azt hitte, hogy szellem költözött belé. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.