Szörnyetegnek tartják a 8 éves kisfiút

Forrás: Thinkstock -
betegség kisgyerek tumor rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas tumorokkal az arcán született egy kisfiú, aki már 8 éves, és egyre több sértegetést kap a környezetétől. 

Amare Stover egy neurofibromatózis nevű betegséggel született, melynek következtében teljesen eldeformálódott az arca. A kisebb-nagyobb tumoros kinövések miatt a fiú az egyik szemére nem lát, és ha még ez nem lenne elég, a környezete is rendszeresen csúfolja a külseje miatt.

betegség infúzió kórház Horrorbetegségek, amelyeket még a legádázabb ellenségednek sem kívánnál dr. life Forrás: Thinkstock

Szörnynek csúfolják, de van, hogy arra kérik, vegye le az álarcát. Nem akarják elfogadni, hogy Amare nem játékból fest így, hanem valójában beteg. Kiközösítik, nem játszanak vele.

Kandice Stover, a gyermek édesanyja elárulta, hogy ez egy genetikai betegség, ezért sajnos senki nem tud a fián segíteni.

"Egész életében stigmaként fogja viselni a furcsa külsejét, és nem tudok neki segíteni" - mondta az anya. A gyermekről készült eredeti képeket itt tudod megtekinteni.

Meghalt Beyoncé rákbeteg rajongója

Ebony Banks középiskolás tini volt, aki komoly rákbetegséggel küzdött. A fiatal lány története hamar körbejárta az internetet, ugyanis kiderült, semmi másra nem vágyik, "csak" egy találkozóra Beyoncéval. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.