Súlyos betegsége miatt nem volt ott Kasza Tibi édesanyja, Mária a lánykérésen

Forrás: TV2 -
édesanya lánykérés cukorbetegség amputáció Kasza Tibi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kasza Tibi A Nagy Duett színpadán, az egész ország előtt kérte meg szerelme, Manker kezét. Kasza a lány szüleit is meghívta a stúdióba, hogy a nagy pillanatot ők is átélhessék, Tibi édesanyja azonban nem lehetett ott.

A showman a Blikknek beszélt arról, miért is maradt távol az anyukja.

Kasza Tibi A Nagy Duett színpadán kérte meg Manker kezét, de a showman édesanyja nem lehetett ott súlyos betegsége miatt Forrás: TV2

"Anyu jelen pillanatban kerekesszékhez van kötve. Fél éve kezdődött a kálvária, aminek anyu súlyos cukorbetegsége az oka. Egy napon ijesztő roppanást érzett, majd nem tudott lábra állni. Mint az orvosok megállapították, a lába egész csontszerkezete összeroppant. Bár azt mondták, hogy nincs tovább, amputálni kell a lábát, én ezt semmiképpen nem engedtem. Minden követ megmozgattunk a testvéreimmel együtt, hogy más megoldást találjunk, és megmentsük a lábát. Bár nagy volt az ijedség, reméljük, hogy édesanyám lába megmenekült, és hamarosan újra járhat" - mondta a lapnak Kasza Tibi, aki hosszas kutatás után találta meg azt az orvost, aki segíteni próbál az édesanyján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.