Charlie Sheen HIV-fertőzés borderline-szindróma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 51 éves színész keményen küzd a HIV-fertőzéssel. A góygszerek miatt durva mellékhatásokkal kellett szembenéznie. 

Ahogy azt már a Life.hu megírta, 2015-ben Charlie Sheen elismerte, hogy HIV-fertőzött. Az 51 éves színész a Today shownak adott exkluzív interjújában mondta el: néhány évvel ezelőtt diagnosztizálták nála a vírust.

Charlie Sheen Sztárok, akik állítólag homoszexuálisak TV+Sztárok Forrás: AFP/Frederic J. Brown

A Két pasi meg egy kicsi című sorozat sztárja azóta kétségbeesett harcot vív a betegséggel, még kísérleti kezelést is kipróbált a gyógyulás érdekében. Az egyik ilyen stádiumban lévő gyógykészítmény szerencsére hatásosnak bizonyult, azonban nem várt mellkhatásokat tapasztalt a sztár:

borderline-szindróma jeleit tapasztalta.

Ez a pszichés betegség memória-zavarok, személyiség változás és szélsőséges érzelmek váratlan kialakulását eredményezte.

Félő volt, hogy mi lesz ezek után Charlieval, de szerencsére egy másik gyógyszer-koktélnak köszönhetően ezek a tünetek is megszűntek. A színész most úgy gyógyulhat, hogy közben nincsenek kellemetlen mellékhatások - írta meg a RadarOnline.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.