Damu Edina pszichiátria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Edina minden jel szerint próbálja összeszedni magát, hogy felnevelhesse kislányát. Sajtóértesülések szerint hónapok óta pszichiátrián van, így jó esélye van arra, hogy visszakapja majd gyermekét. 

Damu Edina és Damu Roland kapcsolata nem állta ki az idő próbáját, kislányuk születésekor már nem is éltek együtt. Mivel Edina káros szenvedélyekkel küzdött, nem ő kapta meg a kislány felügyeleti jogát, hanem testvére. A nő állapota sokáig nem mutatott javulást sőt, talán még rosszabb lett. Egy jó ideje azonban nincs hír felőle, ami sajtóértesülések szerint azért van, mert jelenleg is a pszichiátrián kezelik. A Lokál ellátogatott Edina érdi házához, ami nemrég még lakhatatlan volt, mostanra viszont az édesanyja rendbe hozta. Ő nem akart nyilatkozni a lapnak, de azt a környékbeliektől megtudták, hogy Edina pszichiátrián van.

Damu Edina pszichiátrián van Forrás: TV2

Állítólag hónapok óta kezelik, ami a szakértő szerint jó jel, mivel szabad akaratából van ott, és ez azt jelenti, ez idáig nem szegett szabályt, vagyis azóta, mióta bevonult, tiszta.

Senkit sem lehet kényszerrel kórházban tartani, főleg nem ennyi ideig,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.