Ritka rendellenesség miatt havonta 2 kilót hízik a 18 hónapos gyerek

Forrás: Thinkstock -
rendellenesség hízás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétségbe vannak esve a 18 hónapos Yagiz Bekte szülei, a kisgyermek ugyanis havonta 2 kilót hízik egy egészségügyi rendellenesség miatt. A baba már 32 kilót nyom!

A szülők nem tudják, mi tévők legyenek, ugyanis gyermekük havonta két kilót hízik.

A kisfiú 18 hónapos, és már 32 kilót nyom.

A ruhák vásárlása is nagyon nehéz, ahogy a megfelelő pelenkák beszerzése is egyre inkább lehetetlen, de ezek a kisebb bajok. A szülők attól félnek, ha ez így folytatódik, kisfiuk hamarosan képtelen lesz mozogni, vagy lélegezni.

A 18 hónapos kisfiú már 32 kilós és folyamatosan hízik - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Yagiz Bekte úgynevezett leptinhiányban szenved, ez az a hormon, ami szabályozza a test súlyát és anyagcseréjét. Ezért hízik folyamatosan akkor is, ha nem adnak neki több táplálékot, mint amennyire kora szerint szüksége volna. A betegség kezelése rengeteg pénzbe kerül, ezért a szülők elkeseredetten segítséget kérnek, mivel a szükséges szer csak magánklinikákon érhető el, és borzasztó drága.

Több mint 1 millió forintba kerül egyetlen doboz, ami 3 napra elegendő gyógyszert tartalmaz.

A helyi egészségügyi szolgálatok elutasították a kezelés kifizetését, ezért szülők az elnökhöz fordultak - írja a Mirror. A kisfiúról készült képeket és videókat itt nézheted meg!

Nők ezreinek rémálma: az emlőrák és egyéb daganatos megbetegedésekhttp://www.life.hu/drlife/20170511-emlorak-es-mas-noket-erinto-daganatos-megbetegedesek.htmlA WHO adatai szerint ma már többen halnak meg rákban, mint AIDS-ben, TBC-ben vagy maláriában összesen. A férfiak és a nők együttes rákhalálozási világstatisztikájában a tüdőrák vezet, ahol sajnos a magyarok az elsők: hazánkban közel annyian halnak meg évente tüdőrákban, mint korábban tuberkulózisban. De milyen ráktípusok veszélyeztetik még a nőket? Dr. LifeThinkstockEzeket a tüneteket tapasztalhatod, ha nem szexelsz többé http://www.life.hu/drlife/20170512-ez-tortenik-veled-ha-tobbe-nem-szexelsz.htmlGondolkodtál már azon, hogy mi lenne, ha többé nem szexelnél? Nem a stressz az egyetlen tünet, amit tapasztalnál magadon. Dr. LifeThinkstockPápai Joci felesége megműttette melleit http://www.life.hu/drlife/20170512-megmuttette-melleit-papai-joci-felesege.htmlPápai Joci Kijevben örgebíti az ország hírnevét, eközben itthon felesége kés alá feküdt. Anita a melleit plasztikáztatta, mert két gyerek után már nem volt elégedett velük. Dr. LifeOrigoMC Hawer lánya elvetélt: a mulatós sztár Facebookon számolt be a tragédiáról http://www.life.hu/drlife/20170512-mc-hawer-lanya-elvetelt.htmlDühös Facebook-posztban számolt be arról MC Hawer, hogy elvesztette leendő unokáját. Szerinte nem látták el megfelelően a lányát, amikor hasi görcsökkel orvoshoz ment. A lánya is nyilatkozott az esetről, azt mondta, elviselhetetlen fájdalmai voltak. Dr. Life--Kés alá feküdt Donna D'Errico, a Baywatch sztárja - Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170511-donna-derrico-plasztikai-muteteket-csinaltatott.htmlHihetetlen fotók kerültek napvilágra a Baywatch című nagy sikerű sorozat egykori sztárjáról, Donna D'Erricóról. A szexi szőkeség többszörösen is kés alá feküdt. Dr. LifeOrigo5 bizarr baleset, amit csoda, hogy túléltek az emberekhttp://www.life.hu/drlife/20170511-ot-bizarr-baleset-amit-tuleltek-az-emberek.htmlHihetetlen, hogy mire képes az emberi szervezet: gyakran minden tudományos érv ellenére életben maradnak azok a súlyos sebesültek, akiknek a szakemberek nem sok jót jósoltak. Íme, öt igazán bizarr eset. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.