Gáspár Bea pajzsmirigy-betegsége romlik

Forrás: Facebook/Gáspár Bea -
Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár megnyerte a Konyhafőnököt Gáspár Bea, mégsem maradéktalan a boldogsága. A rokonok közönye, a NAV-hercehura, a srtessz nagyon nem tesz jót neki: egyre csak hízik.

"Ott kezdődött a dolog, hogy a győzelem után Beának sem a testvére, sem a rokonai nem gratuláltak Ez azért nagyon rosszul esett neki. Aztán megjelentek azok a hírek, miszerint a NAV lefoglalta a tízmilliós nyereményét. Hát mi erről semmit nem tudunk. Az RTL Klub a nyereményt Bea bankszámlájára utalta át, és eddig nem vettük észre, hogy lefoglaltak volna abból egy fillért is. Mint ahogyan azt sem, hogy 12 kilogramm aranyat vittek el az otthonunkból, öt nagy értékű autóval egyetemben. Mint ahogy az Evelin lakásán lefoglalt dolgokról szóló hírek sem igazak! Az igazság az, hogy összesen 720 000 forint volt az, amit valóban elvittek. Ennyi pénz pedig mindenkinél lehet otthon. Mi is éppen be akartuk fizetni a 150 000 forintos villanyszámlánkat, a 100 000 forintos gázszámlát, a többi pénzt meg a húsvéti ünnepek költségeire tartogattuk. Na, ezt valóban elvették, és 30 000 forintot hagytak nekünk itthon az ünnepekre... A többi viszont kamu!" - mesélte a Kiskegyednek Gáspár Győző.

Hozzátette, Beát ezek a kamuhírek nagyon megviselték, és az is nagyon rosszul esett neki, hogy a műsor ideje alatt többen "ledagadtdisznózták" . Győző nyomatékosította, Bea nem azért kövér, mert zabál, és elhagyja magát, hanem azért, mert beteg, így újra orvost keresnek, aki talán tud segíteni rajta.

Forrás: Facebook/Gáspár Bea

Kórházba került Benkő László, az Omega zenészehttp://www.life.hu/drlife/20170516-korhazba-kerult-benko-laszlo-az-omega-zenesze.htmlHiába keresték a rajongók a múlt szombaton a szlovákiai Bátorkeszin Benkő Lászlót, a zenész nem állt a billentyűk mögött. Betegség miatt kénytelen volt lemondani a bulit. Dr. Life--Újabb agyvérzést kapott Lerch Istvánhttp://www.life.hu/drlife/20170505--ujabb-agyverzest-kapott-lerch-istvan-a-v-motorock-zenekar-billentyuse.htmlJanuár elején mentő szállította kórházba a zenészt, agyvérzést kapott. Lerch István már jobban volt, amikor tavasszal újabb vérömleny keletkezett az agyában, így mindent elölről kellett kezdenie, amit hosszú hetek kemény munkájával és a gyógytornász segítségével elért. Dr. Life--Kórházból posztolt Kiszel Tündehttp://www.life.hu/drlife/20170428-korhazbol-posztolt-kiszel-tunde-naptardiva.htmlA naptárdíva azt is elárulta, mit keres ott. Dr. Life--Így kerüld el a húsvéti gyomorrontást!http://www.life.hu/drlife/20170416-igy-keruld-el-a-husveti-tulevest.htmlAhogy ünnepekkor általában, húsvétkor is hajlamosak vagyunk többet enni, mint általában. Íme, 4 jótanács, amit ha megfogadsz, pluszkilók és gyomorfájás nélkül vészeled át a terülj-terülj asztalkámat. Dr. Life--Sürgős műtéten esett át Cserhalmi Györgyhttp://www.life.hu/drlife/20170414-surgos-muteten-esett-at-cserhalmi-gyorgy-szinesz.htmlCserhalmi György, a székesfehérvári Vörösmarty Színház művésze gerincműtéten esett át, ezért az áprilisra és májusra meghirdetett Cserhalmi Anzix esteket le kell mondania – közölte a teátrum igazgatója csütörtökön az intézmény honlapján.Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo17 kilós a nyolc hónapos kislány, Chahat Kumarhttp://www.life.hu/drlife/20170414-17-kilos-a-nyolc-honapos-kislany.htmlNem tudni egyelőre, mi okozza a 17 kilós Chahat Kumar hatalmas étvágyát. A kislány normál súllyal született, most nyolc hónapos, akkora, mint egy átlagos négyéves és rengeteget eszik. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.