Új információk Lorán Lenke állapotáról

Forrás: MTI -
betegség Lorán Lenke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lorán Lenke egészségi állapotáról nem sokat tudunk. Annyi volt eddig biztos, hogy a művésznő februárban kórházba került és hetekig intenzív osztályon kezelték.

A család külön kérésére nem közöltek információkat a művésznő állapotáról. Ám ezúttal végre bíztató híreket kaptunk:

hamarosan hazaengedik

- tudta meg a Ripost.

Lorán Lenke állapota javul Forrás: MTI

"Hamarosan kiengedik végre a kórházból, és személyesen, a lakásában találkozhatom vele. Úgy tudom, Lenke már telefonálgat. Én nem mertem zaklatni őt, de a napokban biztosan fel fogom hívni."- mesélte egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

Gabriela Spanic az igazi botoxkirálynő – Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170331-gabriela-spanicra-ra-sem-ismerni-a-sok-botoxtol-fotok.htmlGabriela Spanic a szappanoperák koronázatlan királynője. Számos nagy sikerű sorozatban szerepelt már, amit hazánkban is láthattak a nézők. Bár Gabriela nem a húszas éveiben jár, a sok műtéti beavatkozástól egyetlen ránc sincs rajta. Legújabb fotóit elképedve néztük... Dr. Life--Lélekfitnesz: a mantra hétköznapi hatásaihttp://www.life.hu/drlife/20170327-mantrazzuk-szeppe-gaunkat.htmlA mantra szót, ha magyarra fordítanánk, annyit tenne: az elme megtisztítása. Ha a hétköznapokban, laikusként használjuk, ahogyan én is tettem, akkor valóban erre hivatott, illetve a belső megerősítésre, ami lássuk be, például egy fogyokúra esetében, olykor percenként ráfér az ember lányára. Dr. Life--Oscar-gála: Michael J. Fox beteg is betegen is gálázikhttp://www.life.hu/drlife/20170227-michael-j-fox-parkinzon-kor-oscar-gala.htmlMár évtizedekkel ezelőtt tolószékbe kellett volna kerülnie a világhírű színésznek, orvosai szerint, ám ő még mindig jár, sőt az idei Oscar- gálán is tiszteletét tette. Dr. Life--Sarka Kata meggyógyulthttp://www.life.hu/drlife/20170220-breking-sarka-kata-nagy-bejelentest-tett.htmlSarka Kata hatalmas örömhírt tudatott rajongóival közösségi oldalán. Mindenki örülhet! Dr. LifeOrigoPintér Tibor exénél beállt a klinikai halál - azóta más emberré vált Ács Beatrixhttp://www.life.hu/drlife/20170207-pinter-tibor-acs-beatrix-klinikai-halal.htmlBár Pintér Tibor és Ács Beatrix szerelmi kapcsolata már véget ért, az Édes életben még láthatjuk a mindennapjaikat. Egy ilyen jelenetben árult el múltjából döbbenetes dolgokat a lány... Dr. LifeOrigoMég mindig gyógyszereken él Balázs Fecóhttp://www.life.hu/drlife/20161108-sok-gyogyszert-szed-balazs-feco-de-mar-jobban-erzi-magat.htmlEgészségügyi okok miatt kellett ideiglenesen felfüggesztenie karrierjét a híres zenésznek, de nemrégiben orvosa újra színpadra engedte Balázs Fecót. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.