Agyvérzése után rehabilitációs központban lábadozik Loretta Lynn countryénekes

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Rick Diamond -
countryzene agyvérzés Loretta Lynn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Loretta Lynn countrylegenda egy rehabilitációs központban lábadozik azután, hogy a hónap elején agyvérzést kapott - közölte az énekes-dalszerző képviselője hétfőn.

A countryzene 85 éves sztárját május 5-én szállították kórházba stroke miatt. Orvosai tanácsára minden koncertjét lemondták. A weboldalán közzétett tájékoztatás szerint a doktorok azt várják, hogy a többszörös Grammy-díjas énekesnő teljesen fel fog épülni.

Loretta Lynn az első nők egyike volt, aki a countryzene terén hírnevet szerezett mind előadóként, mind dalszerzőként. Ez évi koncertjeire novemberig az Egyesült Államokban minden jegyet elkapkodtak.

Sokan aggódnak az énekesnő egészsége miatt - Loretta Lynn a hónap elején kapott agyvérzést Forrás: AFP/2016 Getty Images/Rick Diamond

Az 1932-ben született Lynn csak négy gyermekének születése után, 1961-ben tért előadói pályára, első dalai önéletrajzi ihletésűek voltak. Pályájának csúcspontja a hatvanas, hetvenes években volt. A Coal Miner's Daughter című dala alapján könyv is készült, amelyből később filmet forgattak. Pályafutása során mintegy 70 albuma jelent meg. A Countryzene Akadémia az 1970-es években Az évtized művésze címet adományozta neki. Elnöki Szabadság-érdemrendet, 2010-ben Grammy életműdíjat kapott.

Kiderült: Rákos a legendás magyar zenészhttp://www.life.hu/drlife/20170517-rakos-a-legendas-magyar-zenesz-benko-laszlo.htmlMúlt hétvégén Szlovákiában koncertezett az Omega együttes, de a billentyűk mögött nem Benkő László állt, ahogy azt a rajongók megszokhatták. A legendás zenész betegség miatt nem tudott fellépni. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoFórizs Olivér arca egy herpesz miatt bénult le http://www.life.hu/drlife/20170516-lebenult-forizs-oliver-arca-egy-herpesz-miatt.htmlElképesztő eset történt a Rising Star egykori versenyzőjével. Az orvosok nem vették észre, hogy fülherpesszel van dolguk. Dr. LifeOrigoCseh Laci: "Az én kutyusom a család viccmestere"http://www.life.hu/drlife/20170516-sztarok-kampanyoltak-a-szivfergesseg-ellen.htmlTolvai Reniben, Cseh Laciban és Varga Győzőben egy valami biztosan közös: mégpedig az, hogy mindhárman imádják négylábú kedvencüket. Épp ezért nem csak arra fordítanak gondot, hogy minél több közös programot szervezzenek kutyusukkal, hanem a kedvencek egészségére is fokozottan odafigyelnek. Hallottak a kutyákra halálos veszélyt jelentő szívférgességről is, amelyet szúnyogok terjesztenek. Szerencsére még egyikük kedvence sem fertőződött meg a végzetes kórral és azt is elárulták, hogy mit tesznek azért, hogy ez így is maradjon. Dr. LifeÚj információk Lorán Lenke állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20170516-ilyen-allapotban-van-loran-lenke.htmlLorán Lenke egészségi állapotáról nem sokat tudunk. Annyi volt eddig biztos, hogy a művésznő februárban kórházba került és hetekig intenzív osztályon kezelték. Dr. LifeOrigoGáspár Bea pajzsmirigy-betegsége romlikhttp://www.life.hu/drlife/20170516-gaspar-bea-pajzsmirigy-betegsege-romlik-a-stressz-miatt.htmlBár megnyerte a Konyhafőnököt Gáspár Bea, mégsem maradéktalan a boldogsága. A rokonok közönye, a NAV-hercehura, a srtessz nagyon nem tesz jót neki: egyre csak hízik. Dr. LifeOrigoA csendes gyilkos – a vastagbélrákhttp://www.life.hu/drlife/20170511-a-vastagbelrakrol.htmlA vastagbélráknak nincsenek teljesen egyértelmű tünetei, éppen ezért a legnehezebben diagnosztizálható daganatos megbetegedések közé tartozik. Dr. LifeThinkstock




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.