Szabó Sipos Barnabás öngyilkosság gerincsérv pánikbetegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő vallomásra derült fény Szabó Sipos Barnabás múltjával kapcsolatban. Nem is gonolnánk, de volt idő mikor egyáltalán nem akart élni. 

A többgyermekes édesapát egy életvidám férfiként ismerjük, aki nagyszerűen fest, kiváló énekes, zenész és színész. Most azonban kiderült, hogy volt olyan időszak az életében, mikor egyáltalán nem akart élni.

Három évvel ezelőtt egy színházi próbán elképesztő fájdalmat érzett, majd ezt követően kiderült, hogy két gerincsérve is van. Három hónapig élt együtt a betegséggel, amikor is szörnyű eset történt:

"Egy nap áthelyeztem egy lábast a konyhában, és letaglózott a fájdalom. Összeestem. Visszakúsztam a nappaliba, és hanyatt fekve vártam az orvost" - mesélte Barnabás.

Nehezen tette túl magát a betegség traumáin Forrás: Facebook

Továbbra is elutasította a műtétet, helyette inkább szteroidkezelést kért, amitől nem meglepő módon az egekbe szökött a vérnyomása.

"És akkor jött a pánik. Borzalmasan éreztem magam, meg akartam halni. Tudtam, hogy segítséget kell szereznem, máskülönben ez nem fog elmúlni"

Barnabás ekkor pszichológushoz fordult, akivel 2 év alatt sikerült feldolgozni az eseményeket, és kigyógyulni a pánikbetegségből. Állítása szerint a kezelés nem csak a betegségének tett jót, ugyanis a terápia óta még a festés is sokkal jobban megy neki - írta meg a hot!Magazin.

Ilyen egy pánikbeteg igazi arca

Egy szexi fiatal lány tett magáról közzé egy olyan fotót, ami egy friss pánikroham után készült. Ezzel szeretné híresztelni, hogy nem minden az, aminek látszik. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.