Vándor Éva: Tehetetlen voltam a betegséggel szemben

betegség Vándor Éva Augusztus Oklahomában
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Iszonyú betegséggel találkozott Vándor Éva.

A Jászai Mari-díjas színésznő évekkel ezelőtt már önmaga is megtapasztalta családjában azt a szörnyű fájdalmat, amely az általa megformált női karaktert sújtja. A pár éve igazi Broadway-sikernek számító Augusztus Oklahomában c. fekete komédia főhőse, Vilolet ugyanis egy éles eszű, kegyetlen családanya, aki betegségében mégis esendő, gyógyszerfüggőségével lényegében a család szeretetéért könyörög.

Solennemed sajtótájékoztató, arcplasztika, Vándor Éva, Dolgozik az anyag Vándor Éva arcában Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A saját szememmel láttam, ahogy egy családtagomon elhatalmasodott a betegség. Bármit megtettem volna, hogy ne így történjen és ne így érjen véget. Mégis tehetetlenül kellett végigéznem a rákos betegséggel járó testi és mentális kínokat, a szörnyű fájdalmat. A legnehezebb az egészben, hogy ez egy soha nem múló, örökké tartó fájdalom marad" - emlékezett szerette elvesztésére Vándor Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.