Balázs Fecó szíve nem bírja a frontokat

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Balázs Fecó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, a szélsőséges időjárás megkeseríti a szívpanaszokkal küzdő emberek életét, így Balázs Fecóét is. A Kossuth-díjas énekes számára a tavasz komoly megpróbáltatást jelent.

A 66 éves zenésznek szívpanaszai miatt kétszer is kés alá kellett feküdnie. Először szívritmuszavarral, majd koszorúérmeszesedéssel operálták. Nagyon sokat fogyott, de nem adta fel, nem hagyta el magát. Betartja az orvos utasításait, de az idei tavasz komoly megpróbáltatás a számára.

Balázs Fecó Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Teljesen összezavarja a szervezetem az időjárás. A szívem miatt nehezen viselem a frontokat.

Az orvosaim úgy fogalmaztak, egyelőre még garanciális vagyok. Próbálok túlélni" - mondta a Ripostnak az énekes. "Bízom benne, a nyár már nem lesz ilyen változékony" - mondta Fecó a Ripostnak.

Végre megszólalt Michael Schumacher menedzsere, Sabine Khemhttp://www.life.hu/drlife/20170526-megszolalt-michael-schumacher-menedzsere.htmlHosszú hallgatás után végre interjút adott a hétszeres világbajnok pilóta menedzsere. Sabine Kehm a sportbuzzer.de oldalnak elmondta, hogy miért nem nyilatkoztak eddig érdemben a 2013 decemberében síbalesetet szenvedő autóversenyző állapotáról. Dr. Life--Balesetet szenvedett a TV2 sztárja, Singh Vikihttp://www.life.hu/drlife/20170526-singh-viki-balesetet-szenvedett.htmlBalesetet szenvedett Singh Viki, rollerezés közben ment bele egy kátyúba.Dr. Life--Levették a lélegeztetőgépről Erdei Zsolt kisfiát, Vilmosthttp://www.life.hu/drlife/20170526-levettek-a-lelegeztetogeprol-erdei-zsolt-kisfiat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, megszületett Erdei Zsolt harmadik gyereke, Vilmos. A pici koraszülöttként jött a világra, ezért egy ideig lélegeztetőgépen volt, de most végre levehették őt a létfenntartó készülékről. Dr. Life--Váratlanul kórházba került Orbán Józsefhttp://www.life.hu/drlife/20170525-orban-jozsef-a-100-folk-celsiusbol-korhazba-kerult.htmlA zenész nagyon megijedt, amikor megtudta, hogy újra baj lehet a szívével. Dr. LifeOrigoBenkő László a kórházi ágyán nyilatkozott az állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20170525-benko-laszlo-a-korhazi-agyan-nyilatkozott.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, kórházba került Benkő László, az Omega zenésze. Az együttes billentyűse alig egy héttel ezelőtt nyilatkozta, hogy rákos, most pedig azt is elárulta, miben változott meg az élete a diagnózis óta. Dr. LifeFotó: Bielik István - OrigoNicholas Patrick Haydent elgázolták: Kómában van!http://www.life.hu/drlife/20170521-nicholas-patrick-haydent-elgazoltak.htmlA 35 éves, amerikai Nicholas Patrick Haydent, ismertebb nevén Nicky Hayden amerikai gyorsasági-motorversenyzőt szerdán gázolták el Olaszországban kerékpározás közben. Sajnos egyre rosszabb hírek érkeznek az állapotáról, ráadásul a 2006-ban MotoGP-világbajnoki címet szerző pilóta esete kísértetiesen hasonlít az F1 hétszeres világbajnoka, a német Michael Schumacher balesetére. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.