Gáspár Bea gyógyíthatatlan beteg? Külföldi orvost keres a család

2017.05.27. 07:20

Mint ismeretes, Győzike felesége pajzsmirigy-alulműködésben szenved, ami miatt már 35 kilogrammot hízott. Beáék az ország szinte összes pajzsmirigy-specialistáját felkeresték már, de állítólag egyik sem tud rajta segíteni.

"Sosem voltam vékony, hanem inkább teltkarcsú, ami Győzinek nagyon tetszett. A harmincöt kiló miatt viszont kimondottan kövér vagyok. Utálok a tükörbe nézni, és nyilván szeretnék tetszeni a férjemnek is. Persze, ő azt mondja: így is szeret. Segít is mindenben, tényleg Zalaegerszegtől Budapestig rengeteg specialistát felkerestünk, de nem tudtak segíteni. Most a lányom, Evelin, aki nagyon jól beszél angolul, keres külföldön specialistát" - panaszolta Bea a Ripostnak.

Gáspár BeaForrás: Instagram/gasparbea

"Győző azt mondta, hogy bárhová elvisz, akár Ausztráliába is, ha ott tudnak segíteni. Ő is azt szeretné, ha meggyógyulnék, mert látja, mennyire szenvedek ettől az egésztől. Pedig igyekszem nem panaszkodni, igyekszem vidám lenni.

De olyan régóta együtt vagyunk, hogy ismeri minden rezdülésemet. Úgyis látja rajtam, hogy nem érzem magam jól a bőrömben."

GyőzikeGáspár Bea