Hatos ikrek születettek egy amerikai kórházban: Fotó!

hatos ikrek kisbaba szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi eset történt az amerikai Virginia államban: hatos ikrek születtek.

A virginiai VCU orvosi egyetem kórházában adott életet 6 gyermekének egy nigériai nő. Ajibola Taiwo három fiú és három lánygyermekét császármetszéssel hozták világra, ami nem meglepő, hiszen ennyi gyermeket természetes úton lehetetlen megszülni.

Íme a pár, akik már 6 gyermek boldog szülei Forrás: VCU

A pár már 17 éve próbálkozik gyermekáldással, ám idáig sikertelenek voltak. Tavaly novemberben azonban kiderült, hogy Ajibola 4 gyermeket hord a szíve alatt, majd januárban, egy másik ultrahangvizsgálat mutatta ki, hogy valójában nem is 4, hanem 6 kisgyermek boldog édesanyja lesz.

Így néznek ki a frissen született csöppségek Forrás: VCU

A kórház információi szerint a legkisebb baba 737 grammal, a legnagyobb pedig 1,3 kilogrammal született, és szerencsére mindenki teljesen egészséges - írta meg a VCU News.

Ikreket szült a 64 éves nagymama

Spanyolország második legidősebb kismamája most 64 éves, és 2011-ben már életet adott egy kislánynak, akit el is vettek tőle, és nevelőotthonba került. Most újat szült, egy kislánynak és egy kisfiúnak adott életet. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.