Hosszú Katinka nagyon vékonynak néz ki

Forrás: Instagram/hosszukatinka -
Hosszú Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ismeretes, Hosszú Katinka és csapata a tengerentúlra utazott, hogy ott készüljenek fel a budapesti vízes vébére. Az úszónő jól érzi magát Floridában, a kérdés már csak az, hogy vajon eszik-e rendesen...

Katinka a minap csúnyán leégett, utána viszont teljesült élete egyik nagy álma. Ezt követően posztolt egy olyan fényképet, amely aggodalomra adhat okot. Az úszónő ugyanis elképesztően sovány, szinte látszanak a bordái és kirajzolódik a szegycsontja is:

Vajon eszik rendesen ez a lány? Forrás: Instagram/hosszukatinka

Katka persze igyekezett megnyugtatni Instagram-követőit: "Valamiért nagyon vékonynak nézik ki ezen a képen, de nem kell megijedni eszek rendesen haha" - írta ki a képe mellé. Reméljük, hihetünk neki!

Végre megszólalt Michael Schumacher menedzsere, Sabine Khemhttp://www.life.hu/drlife/20170526-megszolalt-michael-schumacher-menedzsere.htmlHosszú hallgatás után végre interjút adott a hétszeres világbajnok pilóta menedzsere. Sabine Kehm a sportbuzzer.de oldalnak elmondta, hogy miért nem nyilatkoztak eddig érdemben a 2013 decemberében síbalesetet szenvedő autóversenyző állapotáról. Dr. Life--Balesetet szenvedett Valentino Rossihttp://www.life.hu/drlife/20170526-korhazba-kerult-valentino-rossi.htmlSzomorú közlemény látott napvilágot nemrég: Valentino Rossit kórházba kellett szállítani. Dr. Life--Hatos ikrek születettek egy amerikai kórházban: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170526-hatos-ikreket-szult-egy-nigeriai-no.htmlNem mindennapi eset történt az amerikai Virginia államban: hatos ikrek születtek. Dr. LifeOrigoLevették a lélegeztetőgépről Erdei Zsolt kisfiát, Vilmosthttp://www.life.hu/drlife/20170526-levettek-a-lelegeztetogeprol-erdei-zsolt-kisfiat.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, megszületett Erdei Zsolt harmadik gyereke, Vilmos. A pici koraszülöttként jött a világra, ezért egy ideig lélegeztetőgépen volt, de most végre levehették őt a létfenntartó készülékről. Dr. Life--Balesetet szenvedett a TV2 sztárja, Singh Vikihttp://www.life.hu/drlife/20170526-singh-viki-balesetet-szenvedett.htmlBalesetet szenvedett Singh Viki, rollerezés közben ment bele egy kátyúba.Dr. Life--A Star Wars teljesen kicsinálta George Lucas idegeit http://www.life.hu/drlife/20170526-george-lucas-idegosszeomlast-kapott-a-star-wars-miatt.htmlAbban biztosak voltunk, hogy egy ilyen komoly produkciót nem volt egyszerű összerakni, de azt azért nem gondoltuk volna, hogy Lucas egészségét ennyire megviselték a munkálatok. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.