Sarah Hylandet, a Modern család sztárját rejtélyes betegség támadta meg

Forrás: Instagram/Sarah Hyland -
betegség Sarah Hyland Modern család (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Modern család sztárja, Sarah Hyland Twitter-oldalán vallotta be, hogy egy rejtélyes betegségtől szenvedett. Felkelni is alig tudott, így az izmai is teljesen leépültek.

Instagram-fotója miatt kezdték el támadni rajongói Sarah Hyland, mivel úgy ítélték meg, hogy túlságosan sovány. A Modern család színésznője egy darabig tűrte a sértéseket, de aztán megszólalt. Anorexiásnak nevezték, és azt javasolták neki, hogy egyen meg egy nagy hamburgert, mit sem sejtve arról, hogy egy komoly betegség áll vékonysága hátterében.

Ez a fotó indította el a lavinát Forrás: Instagram/Sarah Hyland

A színésznő végül Twitter-oldalán számolt be helyzetéről, ami meglehetősen kétségbeejtő. Elárulta,

egy rejtélyes betegség támadta meg szervezetét,

ami miatt hosszú ideig arra is képtelen volt, hogy felkeljen az ágyból. Ezért épültek le teljesen az izmai és leszögezte, ő sem néz örömmel a tükörbe. Ennél többet azonban egyelőre nem kívánt elárulni, azt írta, talán a jövőben majd részletesebben is beszámol a helyzetéről.

Esztergályos Cecília: "60 éves voltam, amikor megállapították, hogy beteg vagyok"http://www.life.hu/drlife/20170529-esztergalyos-cecilia-beteg.htmlA legfrissebb hírek szerint vérnyomásgondokkal küzd a 74 éves, Jászai Mari-díjas magyar színésznő. Esztergályos Cecília vérnyomásmérővel jár.Dr. Life--Plasztikára ment, de elcsúszott a fél arca az időjárás-jelentőnekhttp://www.life.hu/drlife/20170524-porul-jart-a-plasztikan-az-idojaras-jelento.htmlJanice Dean amerikai időjárás-jelentő szerette volna „felfrissíteni az arcát”. Anélkül feküdt a kés alá, hogy számításba vette volna a műtét mellékhatásait. Mi lett a vége? Eltűnt az ajkának egy része, nem tudott mosolyogni, azt sem engedték meg neki, hogy visszatérjen a képernyőre. Dr. LifeOrigoMegvan, mi az, amitől mellrákos lehetsz - Vigyázz vele!http://www.life.hu/drlife/20170527-az-alkoholfogyasztas-noveli-a-testmozgas-csokkenti-a-mellrak-kockazatat.htmlAz alkoholfogyasztás növeli, a testmozgás csökkenti a mellrák kockázatát. Tizenkétmillió nő kórtörténetét feldolgozó több mint száz tanulmány eredményeit elemezték. Dr. LifeThinkstockBalázs Fecó szíve nem bírja a frontokathttp://www.life.hu/drlife/20170526-balazs-feco-szive-nehezen-birja.htmlMint ismeretes, a szélsőséges időjárás megkeseríti a szívpanaszokkal küzdő emberek életét, így Balázs Fecóét is. A Kossuth-díjas énekes számára a tavasz komoly megpróbáltatást jelent. Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huEzért kell sok nőnek pisilnie szex közben (18+)http://www.life.hu/drlife/20170527-ezert-kell-sok-nonek-pisilnie-szex-kozben-ezek-az-okok.htmlKevés annál kellemetlenebb dolog van, mint amikor éppen szex közben jön rád a pisilhetnék. A rosszkor jött ingernek több oka is lehet. Íme, a leggyakoribbak. Dr. LifeThinkstockCsisztu Zsuzsát infúzióra kötötte a férjehttp://www.life.hu/drlife/20170526-csisztu-zsuzsat-infuziora-kotottek.htmlNagy biztonságérzetet ad Csisztu Zsuzsának, hogy férje, Dr. Ketskés Norbert orvos. A családfő ugyanis azonnal segíteni tud, ha a gyerekeknek, vagy a feleségének egészségügyi ellátásra van szüksége. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.