Koós János teljesen felépült a balesetéből

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Koós János művész baleset gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Koós János néhány hónapja balesetet szenvedett. Állapotáról vallott a sztár...

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Koós János komoly sérüléseket szenvedett egy baleset következtében. A többi között eltörött a válla, amit sürgősen meg kellett operálni. Azóta már szépen lábadozik, most pedig megtudtuk milyen állapotban van:

Koós János szerencsére ismét kirobbanó formában van Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Szerencsére jól vagyok, az operáció miatt egyetlen fellépés sem maradt el, és egyre jobban betelik a naptár a nyárra. Már csak nagyon ritkán érzek kisebb fájdalmat" - mesélte a 79 éves művész.

Azt is elárulta, hogy ettől függetlenül vigyáznia kell magára és az ízületeire, nehogy egy váratlan mozdulat miatt kerüljön ismét bajba:

"Vigyáznom kell a vállízületemre, nehogy újra kificamodjon egy rossz mozdulat során. De eddig sem voltam egy akrobata, eztán sem leszek" - írta meg a Ripost.

Koós János elárulta, miért nincs jóban Bajor özvegyével

A legjobb barátok voltak Bajor Imrével, valószínűleg ezért hallgatott arról sokáig a táncdalénekes, hogy miért haragudott meg özvegyére. Koós János azonban most megszólalt, és elárulta, hogy miért romlott meg a viszonyuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.