plasztikai műtét torz arc szájplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy házassági évfordulóra szánt meglepetés vált rémálommá: így tette tönkre Szabina életét a szájplasztika. 

A Grazban élő Szabina története tavaly ősszel kezdődött. Szerette volna meglepni a férjét egy ajakfeltöltő beavatkozással:

"Éppen a házassági évfordulómra tartogattam ezt a beavatkozást, hogy szép legyek a férjemnek. Nagyon izgultam, alig vártam, hogy meglásson, hónapokig spóroltam erre a kezelésre" - mesélte a nő.

Elmesélése szerint nagyon furcsa volt, hogy a plasztikai műtét előtt semmilyen papírt nem töltettek ki vele. Azt is elmondta, hogy az operáció során erőteljes fájdalmat érzett:

"A beavatkozás közben nagy és fura fájdalmat éreztem, aztán pedig már csak arra eszméltem, hogy ömlik a vérem, és elrepül az injekciós tű. Ekkor kezdtem csak igazán aggódni, azonban az orvos azt mondta, maradt még a töltéshez használt anyagból, így nincs okom a kétségbeesésre" - folytatta a történetét Szabina.

Szerette volna meglepni a férjét egy ajakfeltöltő beavatkozással (képünk illusztráció) Forrás: Thinkstock

A műtét után azonban minden sokkal rosszabb lett, mint volt: a nő ajka teljesen felduzzadt, genny és vér folyik belőle, fájdalmai vannak, és ezek a hónapok haladásával sem enyhültek. A kezelésért felelős soproni klinika sebésze állítja, nem történt mulasztás a részéről:

"Nem történt plasztikai műtét a páciensnél. Beavatkozás, kezelés volt. Az ügyben történt belső vizsgálat, ami kiderítette, hogy fertőzés sem történt" - mondta határozottan az orvos.

Ám Szabina arca továbbra is vállalhatatlan. Takargatja magát, és utcára sem mer menni. Nagy erőkkel, kétségbeesetten keres egy olyan szakembert, aki hozzá mer nyúlni a szájához. Nem tudja végezni a munkáját, fájdalmai vannak, és veszélyben a házassága is - írta meg a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.