Kirúgták a modellt, mert menstruált

Forrás: Dreamstime -
modell menstruáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felháborító, hogy a mai világban megtörténhet a következő eset: azért rúgtak ki egy modellt, mert menstruált munka közben.

Egy 27 éves modell, Rachel Rickert azt állítja, hogy egy neves autómárka reklámjának forgatása közben azért rúgták ki, mert éppen menstruált- közölte a BBC.

Menstruációja miatt rúgtak ki egy fiatal modellt Forrás: Dreamstime

A fiatal lány állítólag jelezte a forgatás alatt, hogy éppen menstruál, ezért ki kell mennie. Ám a feszített tempó miatt nem engedték ki, így nem tudott időben tampont cserélni... Rachel elmesélte ezt ügynökének, aki később sms-ben közölte vele, hogy az autómárka nem tart többé igényt a munkájára.

A modell megdöbbent és felháborodott, amiért megalázták és kirúgták, így panaszt nyújtott be az amerikai egyenlő munkavállalói lehetőségek bizottságához. Az autómárka képviselői a BBC-nek elmondták, hogy vizsgálatot indítanak az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.