Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella nagy fájdalmakkal küzd

Forrás: Facebook/Failoni Donatella -
Failoni Donatella fájdalom Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos balesetet szenvedett házában Oszter Sándor felesége, akit rohammentővel szállítottak kórházba. Failoni Donatellát már hazaengedték, de nagyon nagy fájdalmakkal küzd. A férje ápolja.

Súlyos balesetet szenvedett kertészkedés közben Failoni Donatella. Hat bordája eltört, rohammentővel szállították kórházba a balatoni otthonából. Szerencsére a zongoraművészt nem tartották bent sokáig, már haza is engedték. Oszter Sándor ápolja őt, ugyanis egyelőre neki feküdnie kell. Nagy fájdalmai miatt egyébként sem tudna mozogni, szinte semmi nem tud csinálni.

Oszter Sándor felesége, Failoni Donatella már otthon van Forrás: Facebook/Failoni Donatella

Még jó pár hetet pihennem kell, szinte semmit sem tudok csinálni.

Blikknek

Az érettségi alatt kikészül a kamaszok idegrendszerehttp://www.life.hu/drlife/20170602-erettsegi-stressz-ideg-szorongas.htmlMég alig léptek be a felnőttek világába, de máris úgy stresszelnek, annyit idegeskednek, mint egy menedzser. A sikeres érettségihez nemcsak tudásra van szükség, hanem kiegyensúlyozott lelkiállapotra. Csakhogy a mi kamaszaink agyonstresszelik magukat. Dr. Life--Egy kutatás szerint a szőrös férfiak okosabbakhttp://www.life.hu/drlife/20170605-a-szoros-ferfiak-okosabbak-mint-a-szortelen-tarsaik.htmlGondolnád, hogy a testszőrzet összefüggésben van az illető intelligenciájával? Állítólag a szőrös pasik okosabbak a szőrtelen társaiknál. Dr. Life--Vulvodynia: a női nemi szerv depressziója?http://www.life.hu/drlife/20170605-furcsa-noi-nemi-betegseget-talaltak-az-orvosok.htmlVulvodyniának hívják azt a nemi betegséget, amit kezelni ugyan még nem nagyon tudnak, de legalább már van neve. Dr. Life--Bejött egy csávó, megmutatta, hogy milyen egy óvszer - kamaszok a felvilágosító órárólhttp://www.life.hu/drlife/20170602-felvilagosito-ora-kamaszok-ovszer.htmlNem ismerik a nemi betegségeket, nem tudják, mi a HPV, ahogyan azt sem, hogy van ellene védőoltás. Egészen meglepő videó készült magyar kamaszokkal a HPV-ről és a felvilágosító órákról. Dr. LifeThinkstockAmikor szenvedés az édes álom - Narkolepsziás sztárokhttp://www.life.hu/drlife/20170524-narkolepszias-sztarok.htmlNormális esetben este alszunk egyhuzamban 6-8 órát. Ez pedig elég ahhoz, hogy kipihenten, frissen végigcsináljuk a következő napot. Csakhogy akik narkolepsziától szenvednek, mindig álmosak, bágyadtak, és bárhol, bármikor képesek elaludni, még vezetés közben is. Megdöbbensz, hogy hány embert érint ez a kór. Dr. LifeOrigoEltiltották Sinead O'Connortól a gyerekeithttp://www.life.hu/drlife/20170602-nem-lathatja-a-gyermekeit-sinead-oconnor.htmlSinead O'Connor viselkedése már nem először ad aggodalomra okot, de most ismét a közösségi oldalán keresztül kelt rémületet az emberekben. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.