Édesapa lett a lombikban fogant férfi

Forrás: Thinkstock -
betegség terhesség szülés lombikbébi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már lassan 1 éves lesz Spengler József kislánya, aki az édesapjával ellentétben, már természetes úton fogant. 

Spengler József elmesélte, hogy a szülei éveken keresztül próbálkoztak családalapítással, de valamilyen egészségügyi ok miatt nem sikerült gyermeket nemzeniük. Felmerült a mesterséges megtermékenyítés gondolata, ám a kilencvenes években még ez nem volt egy mindennapos dolog, nem tudták, hogy pontosan mit vállalnak.

Mivel minden vágyuk egy gyermek volt, ezért válallták az eljárást, ami olyan jól sikerült, hogy

egyből három gyermekük született:

két kislány és egy kisfiú, József. Akkoriban az újságok címplajára került a Spengler család története, akik a félelmeiket félretéve beleugrottak a lombik programba.

Felmerült a mesterséges megtermékenyítés gondolata Forrás: Thinkstock

"Egy ideig nem is értettük, hogy ez mit jelent. Különösebben soha nem volt téma, mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint bárki" - mondta József.

A férfi azóta már felnőtt, és már saját gyermeke is született. A 9 hónapos Gréta természetes úton fogant, és makk egészséges kislány. A Zeneakadémián végzett édesapának fel kellett hagynia a hivatásszerű zenéléssel, mert ebből a fizetésből nem tudta volna eltartani a családját. Jelenleg sofőrként dolgozik egy áruszállító cégnél, és elmondása szerint nagyon boldogok - írta meg a Story.

Óriásbébi született Floridában: Fotó!

Christine Corbitt és a férje izgatottan érkeztek a szülőszobára azon a bizonyos napon, mikor a kislányuk végre megszületett. A 4 gyermekes szülők már rutinosan álltak a procedurához, de amikor megpillantották a kislányukat, nagyon elképedtek: Fotó!

Tudod, hogy mennyi fekáliát viszel be a medencébe?http://www.life.hu/drlife/20170531-eddig-nem-zuhanyoztal-strandolas-elott.htmlTúlzott óvatosság lenne az a tanács, hogy egy hasmenéses megbetegedés után, legalább két hétig ne menjünk strandolni? Te is elblicceled a tusolást, mielőtt beleugrassz a medencébe? A cikkünk után garantáltan ott fogsz állni a zuhanyzó előtt! Dr. LifeThinkstockJennifer Lopez egy kórházban fekszik?http://www.life.hu/drlife/20170607-korhazba-kerult-jennifer-lopez.htmlSzörnyű hírek keltek szárnyra a közelmúltban: állítólag Jennifer Lopez kórházban van. Dr. LifeOrigoÖt szokás, ami ronthatja a spermiumok minőségéthttp://www.life.hu/drlife/20170607-ot-szokas-ami-ronthatja-a-spermiumok-minoseget.htmlAzok a férfiak, akik szeretnének gyereket, jobban teszik, ha már a baba tervezése előtt odafigyelnek az életmódjukra! Nagyban befolyásolják ugyanis az elfogyasztott ételek és italok a spermiumok minőségét. Dr. LifeThinkstockSemmit nem árulnak el Cserhalmi György állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20170607-semmit-tudni-cserhalmi-gyorgy-allapotarol.htmlCserhalmi György komoly gerincműtéten esett át még áprilisban, azóta nem sokat tudni a színészről. Nem árulnak el semmit az egészségi állapotáról. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoAz érettségi alatt kikészül a kamaszok idegrendszerehttp://www.life.hu/drlife/20170602-erettsegi-stressz-ideg-szorongas.htmlMég alig léptek be a felnőttek világába, de máris úgy stresszelnek, annyit idegeskednek, mint egy menedzser. A sikeres érettségihez nemcsak tudásra van szükség, hanem kiegyensúlyozott lelkiállapotra. Csakhogy a mi kamaszaink agyonstresszelik magukat. Dr. Life--Arctérkép segíthet egy betegség felismerésébenhttp://www.life.hu/drlife/20170606-betegseget-jelezhet-a-megvaltozott-arcbor.htmlFoltok jelennek meg az arcbőrödön, vagy bármilyen olyan elváltozás, amit nem látsz indokoltnak? Sok mindent elárulhat az egészségügyi állapotodról. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.