A 34 éves Krystel kikötötte magát, hogy leszokjon a cigiről

Forrás: ABC Sunshine Coast / Kylie Bartholomew -
leszokás cigaretta dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves nő 20 éve dohányzik, de eldöntötte, hogy le fog szokni a cigiről kerül, amibe kerül. Drasztikus megoldáshoz folyamodott: leláncolta magát.

Egy orvosi vizsgálat miatt döntött úgy Krystel, hogy le akar szokni a dohányzásról. A 34 éves nő már 20 éve függő, és eddig hiába próbálta letenni a cigit, nem sikerült. Úgy határozott viszont, hogy ha törik, ha szakad, ezúttal le fog szokni a káros szenvedélyről, a drasztikus megoldásoktól sem riad vissza.

A 34 éves Krystel kikötötte magát, hogy leszokjon a cigiről Forrás: ABC Sunshine Coast / Kylie Bartholomew

"Arra is gondoltam, hogy letartóztattatom magam, mert Ausztráliában az egyetlen hely, ahol biztosan le lehet szokni, az a börtön" - mondta az ABC-nek Krystel, aki végül egy házi börtönt alakított ki magának. Szobájához láncolta magát, ahol mindene megvan, ami csak szükséges, kivéve persze a cigit.

A lánc éppen olyan hosszú, hogy még a fürdőszobába elér, de mást már nem tud csinálni.

A nő már 11 napja nem gyújtott rá, egyetlen alkalom kivételével, amikor el kellett mennie otthonról, de ez így is messze a legjobb eredménye az elmúlt 20 év kísérleteihez képest! Persze fél is a 34 éves nő, mert nem tudja, hogy milyen lesz az élete cigaretta nélkül.

Édesapa lett a lombikban fogant férfihttp://www.life.hu/drlife/20170608-apa-lett-a-lombikban-fogant-ferfi.htmlMár lassan 1 éves lesz Spengler József kislánya, aki az édesapjával ellentétben, már természetes úton fogant. Dr. LifeThinkstockDemcsák Zsuzsa mindent megtesz azért, hogy ne újuljon ki nála a rákhttp://www.life.hu/drlife/20170608-demcsak-zsuzsa-mindent-megtesz-hogy-ne-ujuljon-ki-nala-a-rak.htmlDemcsák Zsuzsánál évekkel ezelőtt rákos sejteket találtak, ami teljesen összetörte az egykori műsorvezetőt. Ő azonban addig harcolt, amíg teljesen tünetmentessé nem vált. Azóta is megtesz mindent, mert retteg, hogy a rák visszatér. Dr. LifeOrigoPhil Collins kórházba kerülthttp://www.life.hu/drlife/20170608-korhazba-kerult-phil-collins.htmlPhil Collins két koncertjét is le kellett mondani, ugyanis a sztár komolyan megsérült. Rossz lába miatt elcsúszott a fürdőszobában, és beverte a fejét. Dr. Life--Ebben a luxuskórházban születtek George Clooney és Amal gyermekei - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170608-luxuskorhazban-szulettek-george-clooney-es-amal-gyermekei.htmlBoldog és egészséges ikreknek adott életet George Clooney felesége, Amal, és nem is akárhol. Egy igazi luxuskórházban születtek a csemeték, ahol egy szobáért 8000 fontot, vagyis több mint 2 millió forintot kell kifizetni. Dr. Life--Születési rendellenesség miatt nőtt farok a fiú hátára: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170608-istenitik-a-farokkal-szuletett-fiut.htmlHihetetlen születési rendellenességre bukkantunk: az indiai kisfiú hátából kinőtt egy hosszú, szőrös farok. Sosem láttunk még ilyet. Dr. Life--Jennifer Lopez egy kórházban fekszik?http://www.life.hu/drlife/20170607-korhazba-kerult-jennifer-lopez.htmlSzörnyű hírek keltek szárnyra a közelmúltban: állítólag Jennifer Lopez kórházban van. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.