Shannen Doherty haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Shannen Doherty régóta küzd a gyilkos kórral, természetesen a kemoterápia alatt kihullott haja a legkisebb problémája volt egy darabig. A színésznő ma már jobban van, így egyre többet gondol a hosszú hajára is.

A színésznő nem titkolta el, milyen megpróbáltatásokon ment keresztül. Shannen Doherty mellrákkal küzd, és gyakran jelent állapotáról a rajongóinak. Mélypontjait és a jobb pillanatokat is megosztotta követőivel, akik egy emberként szurkoltak és szurkolnak még ma is a felépüléséért. A színésznő annak idején azt is megmutatta, milyen volt, amikor meg kellett válnia hosszú hajától, ami egy darabig egyáltalán nem foglalkoztatta, hiszen a túlélésért küzdött.

Shannen Doherty hosszú hajat szeretne Forrás: AFP

Ma már azonban, hogy jobban van, egyre jobban szeretne ismét hosszú hajat. Instagram-oldalán közzé is tett egy olyan fotót, amelyen még vállig érő tincsekkel látható. A képhez tartozó leírásban kifejtette, nagyon hálás azért, hogy életben van, és hogy többet törődhet olyan dolgokkal, amiket szeret: családjával, az írással, a színészettel. De mégis, a hosszú haj az elsők között szerepel a kívánságlistáján!

Egy szálloda erkélyéről zuhant ki Zitahttp://www.life.hu/drlife/20170612-szalloda-erkelyerol-zuhant-ki-zita.htmlEgy szálloda erkélyéről zuhant ki Zita, több csigolyáját eltörte. 6 métert esett, szerinte a sportos életmódjának köszönheti, hogy nem halt meg rögtön. Dr. LifeThinkstock„Úgy néznek a kislányomra, mintha legalábbis leprás volna"http://www.life.hu/drlife/20170608-haemangioma-eranyajegy-magyar-kislany.htmlNemesné Béda Csilla saját kislányának történetét osztotta meg a napokban a Facebookon. A kétéves csöppség kezét pirosas foltok, pöttyök borítják egy vele született rendellenesség miatt. Ám sokan, az ismeretek hiányában ragályos kiütésnek vélik, pedig teljesen másról van szó! Dr. LifeThinkstockCsillagkulcsba szorult egy kínai férfi pénisze (18+)http://www.life.hu/drlife/20170609-csillagkulcsba-szorult-egy-kinai-ferfi-penisze.htmlÉjszaka érkezett egy kórházba a kínai férfi, duzzadt pénisszel. A probléma azonban nem volt könnyen orvosolható, ugyanis az illető férfiassága egy csillagkulcsba szorult. Nagy nehezen tudták csak kiszabadítani. Dr. LifeThinkstockMankó nélkül jár Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20170610-manko-nelkul-jar-rekasi-karoly-szinesz.htmlLassan javul a balesetet szenvedett Rékasi Károly állapota. A színész kálváriája jó ideje tart, rengeteg szerepét vissza kellett adni, sőt, egy időben az orvosok azzal is ráijesztettek, hogy amputálni kell a sérült lábát. Szerencsére azonban erre nem került sor, és úgy néz ki, Rékasi túl van a nehezén. Dr. Life--A 34 éves Krystel kikötötte magát, hogy leszokjon a cigirőlhttp://www.life.hu/drlife/20170609-kikototte-magat-hogy-leszokjon-a-cigirol.htmlA 34 éves nő 20 éve dohányzik, de eldöntötte, hogy le fog szokni a cigiről kerül, amibe kerül. Drasztikus megoldáshoz folyamodott: leláncolta magát. Dr. LifeOrigoÉdesapa lett a lombikban fogant férfihttp://www.life.hu/drlife/20170608-apa-lett-a-lombikban-fogant-ferfi.htmlMár lassan 1 éves lesz Spengler József kislánya, aki az édesapjával ellentétben, már természetes úton fogant. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.