Egy szálloda erkélyéről zuhant ki Zita

zuhanás erkély szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szálloda erkélyéről zuhant ki Zita, több csigolyáját eltörte. 6 métert esett, szerinte a sportos életmódjának köszönheti, hogy nem halt meg rögtön.

Zita egy szálloda erkélyéről zuhant ki, ugyanis a fakorlát kiszakadt a helyéről, és hat métert esett. A személyi edzővel két éve történt a baleset, felépülése körülbelül egy évbe került. Két csigolyája eltört, egy nyakcsigolyáját kivették, azóta is fém tartja.

Egy évig tartott Zita felépülése - Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

"Hónapokig két mankóval jártam, ülve aludtam. Egyedül a sportnak köszönhettem, hogy a testem erős volt, és nem haltam ott meg. Lelkileg túl vagyok rajta, de mindenestül újra kellett építenem az életemet" - mondta a Borsnak Zita, aki elvesztette a vendégeit és 22 ezer forintos táppénzből kellett megélnie. A szálloda viszont nem reagált.

A baleset után hiába kerestem az igazgatót, folyton leráztak. Egy idő után feltűnt, hogy a telefonkezelő agresszíven elutasít.

"Ugyanaz a mozgás már nem megy, mint a baleset előtt. A jobb oldalam szúr, nehéz súlyt nem tudok felvenni. Talán sosem lesz ugyanolyan a mozgásom

„Úgy néznek a kislányomra, mintha legalábbis leprás volna"http://www.life.hu/drlife/20170608-haemangioma-eranyajegy-magyar-kislany.htmlNemesné Béda Csilla saját kislányának történetét osztotta meg a napokban a Facebookon. A kétéves csöppség kezét pirosas foltok, pöttyök borítják egy vele született rendellenesség miatt. Ám sokan, az ismeretek hiányában ragályos kiütésnek vélik, pedig teljesen másról van szó! Dr. LifeThinkstockÍgy védd ki a nyilvános vécén a fertőzésekethttp://www.life.hu/drlife/20170610-igy-vedd-ki-nyilvanos-vecen-a-fertozeseket.htmlBár senki nem rajong érte, de mégsem lehet elkerülni, hogy nyilvános vécében végezzük el a dolgunkat. Hogy semmiféle fertőzést ne szedjünk össze, arra számos trükk van, ám előfordul, hogy az a rituálé, amelyet mindig elvégzünk, nem a legjobb ötlet. Dr. LifeOrigoMankó nélkül jár Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20170610-manko-nelkul-jar-rekasi-karoly-szinesz.htmlLassan javul a balesetet szenvedett Rékasi Károly állapota. A színész kálváriája jó ideje tart, rengeteg szerepét vissza kellett adni, sőt, egy időben az orvosok azzal is ráijesztettek, hogy amputálni kell a sérült lábát. Szerencsére azonban erre nem került sor, és úgy néz ki, Rékasi túl van a nehezén. Dr. Life--Lily Collins mesélt híres édesapja állapotáról http://www.life.hu/drlife/20170609-phil-collins-allapotarol-a-lanya-meselt.htmlPhil Collins egészségügyi állapotáról a lánya vallott, ugyanis a sztárapuka nemrég kórházba került. Dr. Life--Csillagkulcsba szorult egy kínai férfi pénisze (18+)http://www.life.hu/drlife/20170609-csillagkulcsba-szorult-egy-kinai-ferfi-penisze.htmlÉjszaka érkezett egy kórházba a kínai férfi, duzzadt pénisszel. A probléma azonban nem volt könnyen orvosolható, ugyanis az illető férfiassága egy csillagkulcsba szorult. Nagy nehezen tudták csak kiszabadítani. Dr. LifeThinkstockA 34 éves Krystel kikötötte magát, hogy leszokjon a cigirőlhttp://www.life.hu/drlife/20170609-kikototte-magat-hogy-leszokjon-a-cigirol.htmlA 34 éves nő 20 éve dohányzik, de eldöntötte, hogy le fog szokni a cigiről kerül, amibe kerül. Drasztikus megoldáshoz folyamodott: leláncolta magát. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.