Időjárás: jön az eső, lehet készülni

Forrás: Thinkstock -
eső napsütés időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi lesz itt még a héten! Kedden marad a napsütés, de már készülhetnek a frontérzékenyek.

Kedden továbbra is sok napsütésre számíthatunk, átmenetileg azonban felhősödés kialakulhat - írja a Köpönyeg.hu. Esőre nem kell számítanunk. Az ÉNy-i szél élénk, időnként erős lesz a hét második napján. Reggel 16, délután 27 fok körül alakul a hőmérséklet.

Kedden még marad a napsütés Forrás: Thinkstock

A frontra érzékenyek készüljenek a hidegfront hatására, és senki ne hagyja otthon a napktejet, ha a szabadba indul.

Szerdán fátyolfelhős időre van kilátás, esetleg elvétve fordulhat elő zápor. Az ÉNy-i légmozgás élénk marad. 25 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Napsütéses hét elé nézünkhttp://www.origo.hu/itthon/20170611-sok-napsutessel-kezdodik-a-het.htmlEső nem, napsütés annál inkább lehet mahttp://www.origo.hu/itthon/20170607-indul-a-nap-az-origoval-junius-7.html5 tipp, hogyan vigyázz a szemedre a nyári napsütésben!http://www.origo.hu/utazas/hirdetes/20170531-sasszemklinika-szem-egeszseg-nyar.htmlSzikrázó napsütés és 30 fok lesz mahttp://www.origo.hu/itthon/20170529-indul-a-nap-az-origoval-majus-29.htmlAz olcsó ingatlanokat és a napsütést szeretik a kínai befektetőkhttp://www.investor.hu/news/20170526-miami-ingatlan-kina-befektetes-toke-usa.htmlErős szél, itt-ott zápor és napsütéshttp://www.origo.hu/itthon/20170525-indul-a-nap-az-origoval-majus-26.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.