Este még szexelt a nő, aki reggelre meghalt

Forrás: Thinkstock -
halál szex aneurizma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő eset történt nemrég egy fiatal nővel, akiről egyelőre nem tudni, hogy pontosan miért veszítette életét. Első körben a párját gyanusítják. 

Egyik este még a párjával szeretkezett Caroline Devlin, akit reggel már holtan talált meg a párja. A férfi nagyon megijedt, azonnal mentőt hívott, de már késő volt. A halottkém jelentése szerint nem kizárt, hogy a nő természetes halállal távozott, de egyelőre még vizsgálódnak.

A patológus ugyan nem talált vérömlenyre utaló jelet a nő agyában, mégsem tartják kizártnak, hogy egy aneorizma okozta a tragédiát. Könnyedén megtörténhetett, hogy a heves aktus következtében vérömleny keletkezett az agyában, ráadásul az este folyamán sok alkoholt fogyasztottak, ami hozzájárulhatott a szerencsétlen eseményhez.

Szex után veszítette életét a nő - Illusztráció Forrás: Thinkstock

A férfi bevallása szerint semmi jel nem utalt arra, hogy a barátnője rosszul érezné magát, csak azt vette észre reggel, hogy mozdulatlanul fekszik. Elárulta, hogy talán álmában ráfekhetett a nőre, de többet nem tud hozzátenni.

Nem csoda, hogy a férfit gyanusították meg először, ugyanis az előző kedvese is ugyanígy, álmában halt meg - írta meg a DailyMail

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.