50 évesen az 1 métert sem éri el az indiai férfi, Basori Lal - Fotó!

Forrás: Rare Shot / Barcroft Images/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images -
rendellenesség növekedés India
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Basori Lal 5 éves koráig éppen olyan volt, mint az összes több gyerek, csakhogy utána ő már egy centit sem nőtt tovább. Már 50 éves, de még 1 méter sincsen, viszont igazi sztár lett a falujában!

Távolról egy kisgyereknek tűnik Basori Lal, pedig már ötvenéves is elmúlt. Az indiai férfi kora ellenére viszont csak 73 centiméter magas, még az egy métert sem éri el. Basori egészen öt éves koráig éppen olyan volt, mint az összes többi gyerek, a szülei semmi furcsát nem vettek észre rajta, csakhogy ekkor a férfi megállta a növésben.

Basori Lal sztár lett falujában Forrás: Rare Shot / Barcroft Images/Rare Shot / Barcroft Media/Rare Shot / Barcroft Images

Sajnos ahhoz túl szegények voltak, hogy kiderítsék, mi lehet Basori Lal problémája, így a mai napig nem tudják, miért nem nőtt tovább. Kis termete ellenére hatalmas népszerűségnek örvend viszont falujában Basori, rnegetegen látogatják őt, igazi látványosságnak számít. A családja pedig áldottnak érzi magát azért, hogy köztük van!

Csonka András tikkel izgulás közbenhttp://www.life.hu/drlife/20170630-csonka-andras-tikkel.htmlCsonka András nem titkolja, hogy bizony igen erős hipohondriája van és azonnal észreveszi magán a betegségek kezdődő jeleit is. Ezúttal arról mesélt, hogy bár kényszerbetegsében szerinte nem szenved, azért néha fura dolgokat produkál. Dr. LifeOrigoErdei Zsolt kisfia még nem mehet haza: nem tud magától ennihttp://www.life.hu/drlife/20170630-erdei-zsolt-kisfia-meg-nem-mehet-haza.htmlErdei Zsolt kisfia koraszülöttként jött a világra májusban, azóta kórházban ápolják. Hiába gyarapodott Vilmoska, még mindig nem mehet haza. Gondjai vannak az evéssel. Dr. LifeOrigoKomoly betegséggel tért haza a nyaralásról Molnár Anikóhttp://www.life.hu/drlife/20170629-molnar-aniko-betegen-tert-haza-a-nyaralasrol.htmlMolnár Anikó kellemes hetet töltött el barátnőivel Jesolóban, de sajnos szomorú vége lett: komoly betegséget szedett össze a nyaralás alatt. Dr. LifeOrigoZacher Gábor üzent a szülőknek a Volt Fesztiválrólhttp://www.life.hu/drlife/20170628-zacher-gabor-uzent-a-szuloknek-a-voltrol.htmlZacher Gábor toxikológus idén is ellátogatott a Volt Fesztiválra, hogy előadást tartson a rendezvény közönségének. A doki ez úton a Life.hu-n keresztül üzent a fesztiválra látogató fiatalok szüleinek. Dr. LifeOrigoEste még szexelt a nő, aki reggelre meghalt http://www.life.hu/drlife/20170628-ismeretlen-okok-miatt-halt-meg-esterol-reggelre-e-gy-no.htmlElképesztő eset történt nemrég egy fiatal nővel, akiről egyelőre nem tudni, hogy pontosan miért veszítette életét. Első körben a párját gyanusítják. Dr. Life--Evészavaráról mesélt Mádai Vivien: Videó!http://www.life.hu/drlife/20170628-madai-vivien-eveszavarral-kuzdott.htmlNem is gondolnánk, hogy milyen sokakat érint a táplálkozási zavar, azt pedig végképp nem, hogy ennek mennyi típusa van. Mádai Vivien is mesélt, a maga megpróbáltatásairól. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.