Csonka András tikkelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csonka András nem titkolja, hogy bizony igen erős hipohondriája van és azonnal észreveszi magán a betegségek kezdődő jeleit is. Ezúttal arról mesélt, hogy bár kényszerbetegsében szerinte nem szenved, azért néha fura dolgokat produkál.

A mindenki által kedvel színész, Csonka Bandi mindig őszintén beszél életéről, még akkor is, ha a éppen a tikkelés van napirendben. A sztár elárulta, hogy izgatott állapotban vagy stresszhelyzetben tikkel, sőt a lapockákját is nyújtogatja.

Csonka András néha tikkel Forrás: Fem3

"A tikkelés egy betegség, én viszont nem vagyok beteg, mert csak felfokozott érzelmi vagy idegi állapotban csinálom. Azt tapasztaltam, hogy még a szereplés is előhozhatja, ha nagyon izgulok, vagy izgatott vagyok. Ez a fajta mozgáskényszer egyébként változó nálam, mert volt időszak amikor nem tikkeltem, hanem ilyen helyzetekben a lapockámat nyújtogattam, és erősen hunyorogtam"- mesélte a Borsnak Bandi.

Kirúgták a modellt, mert menstruálthttp://www.life.hu/drlife/20170601-menstrualt-ezert-kirugtak.htmlFelháborító, hogy a mai világban megtörténhet a következő eset: azért rúgtak ki egy modellt, mert menstruált munka közben. Dr. LifeOrigoÚj információk Lorán Lenke állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20170516-ilyen-allapotban-van-loran-lenke.htmlLorán Lenke egészségi állapotáról nem sokat tudunk. Annyi volt eddig biztos, hogy a művésznő februárban kórházba került és hetekig intenzív osztályon kezelték. Dr. LifeOrigoKirúgták a modellt, mert menstruálthttp://www.life.hu/drlife/20170601-menstrualt-ezert-kirugtak.htmlFelháborító, hogy a mai világban megtörténhet a következő eset: azért rúgtak ki egy modellt, mert menstruált munka közben. Dr. LifeOrigoPachmann Péter plasztikáztatni akarhttp://www.life.hu/drlife/20170313-pachmann-peter-plasztikar-akeszul.htmlPachmann Péter a Mokka műsorvezetője hiú embernek tartja magát és igyekszik minél jobb formában tündökölni a képernyőn: még a plasztikai sebész késétől sem riad vissza. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoZoltán Erika önbizalmának is ártott betegségehttp://www.life.hu/drlife/20170308-zoltan-erika-betegseg-onbizalomhiany.htmlZoltán Erika a nyolcvanas évek igazi szexszimbóluma volt. A férfiak odavoltak szőke fürtjeiért és dögös alakjáért. Az énekesnő karrierje azóta is töretlen, ám önbizalom terén egy kicsit hiányt szenved egy komoly betegség miatt... Dr. Life--Pintér Tibor exénél beállt a klinikai halál - azóta más emberré vált Ács Beatrixhttp://www.life.hu/drlife/20170207-pinter-tibor-acs-beatrix-klinikai-halal.htmlBár Pintér Tibor és Ács Beatrix szerelmi kapcsolata már véget ért, az Édes életben még láthatjuk a mindennapjaikat. Egy ilyen jelenetben árult el múltjából döbbenetes dolgokat a lány... Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.