Rossz híreket kapott orvosaitól a műtéten átesett Koós János

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
Koós János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű magyar énekes februárban komoly sérüléseket szenvedett egy esés következtében. Otthona előtt történt a baleset, és sajnos eltört a válla. Azonnal műteni kellett, és bár az operáció jól sikerült, lassan halad a rehabilitációja.

A 79 éves énekes remélte, hamar felgyógyul kisebb balesetéből, sajnos nem így történt. Gyógytornára kötelezték az orvosok, ugyanis nehezebben gyógyul, mint várták. "Szerencsére fájdalmaim már nincsenek, de például az időjárásra nagyon érzékenyen reagál" - mondta a Ripostnak a zenész, aki korábbn a nyugdíjáról beszélt, és elárulta, hogy nevetséges összeget kap.

Koós János Forrás: MTI/Kollányi Péter

Úgy néz ki, hosszú még az út a teljes felépülésig, de remélem, hogy hamarosan minden rendben lesz" - nyilatkozta Koós, akinek egyébként nyaralni sem lesz ideje, augusztus végéig ugyanis tele van a naptára koncertekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.