Bodrogi Gyula látogathatja Törőcsik Marit

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
Törőcsik Mari Bodrogi Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Írtunk már arról, hogy a szombathelyi kórházban fekvő Törőcsik Mari még a barátainak sem engedi, hogy látogassák. Egy valakivel azonban kivételt tett. 

A Kossuth-díjas színésznő volt férje, Bodrogi Gyula nemrég a kórházban járt. "Szinte mindennap beszélek vele telefonon, voltam is már nála látogatóban Szombathelyen, és megyek is még. Mindig olyan jól elbeszélgetünk, nem vettem észre, hogy zavarná a megkeresésem. A mi kapcsolatunk nagyon őszinte és bensőséges. Bízom benne, hogy hamarosan felépül, és elhagyhatja a kórházat. Igyekszem erőt önteni belé" - nyilatkozta a Ripostnak a Nemzet Színésze.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Zacher Gábor üzent a szülőknek a Volt Fesztiválrólhttp://www.life.hu/drlife/20170628-zacher-gabor-uzent-a-szuloknek-a-voltrol.htmlZacher Gábor toxikológus idén is ellátogatott a Volt Fesztiválra, hogy előadást tartson a rendezvény közönségének. A doki ez úton a Life.hu-n keresztül üzent a fesztiválra látogató fiatalok szüleinek. Dr. LifeOrigoSúlyosan megsérült a fiatal magyar artista, Pintér Áron http://www.life.hu/drlife/20170624-sulyosan-megserult-a-fiatal-magyar-artista-pinter-aron.htmlA Recirquel Társulat a győri táncfesztivál harmadik napján mutatta volna be Adieu! című kétszemélyes bohócelőadását, a fellépés azonban elmaradt: a kétszermélyes társulat egyik tagja, Pintér Áron súlyos sérülést szenvedett. Dr. LifeThinkstockMegvan, mi az, amitől mellrákos lehetsz - Vigyázz vele!http://www.life.hu/drlife/20170527-az-alkoholfogyasztas-noveli-a-testmozgas-csokkenti-a-mellrak-kockazatat.htmlAz alkoholfogyasztás növeli, a testmozgás csökkenti a mellrák kockázatát. Tizenkétmillió nő kórtörténetét feldolgozó több mint száz tanulmány eredményeit elemezték. Dr. LifeThinkstockMankó nélkül jár Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20170610-manko-nelkul-jar-rekasi-karoly-szinesz.htmlLassan javul a balesetet szenvedett Rékasi Károly állapota. A színész kálváriája jó ideje tart, rengeteg szerepét vissza kellett adni, sőt, egy időben az orvosok azzal is ráijesztettek, hogy amputálni kell a sérült lábát. Szerencsére azonban erre nem került sor, és úgy néz ki, Rékasi túl van a nehezén. Dr. Life--Ezért kell sok nőnek pisilnie szex közben (18+)http://www.life.hu/drlife/20170527-ezert-kell-sok-nonek-pisilnie-szex-kozben-ezek-az-okok.htmlKevés annál kellemetlenebb dolog van, mint amikor éppen szex közben jön rád a pisilhetnék. A rosszkor jött ingernek több oka is lehet. Íme, a leggyakoribbak. Dr. LifeThinkstockGáspár Bea pajzsmirigy-betegsége romlikhttp://www.life.hu/drlife/20170516-gaspar-bea-pajzsmirigy-betegsege-romlik-a-stressz-miatt.htmlBár megnyerte a Konyhafőnököt Gáspár Bea, mégsem maradéktalan a boldogsága. A rokonok közönye, a NAV-hercehura, a srtessz nagyon nem tesz jót neki: egyre csak hízik. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.