Zuhany alatt tudott csak szeretkezni férjével a büdös nő

büdös
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
13 évig szenvedett embertelen testszagától az a 31 éves nő, aki mára végre boldog és teljes életet élhet.

Nagyon kellemetlen betegségben szenvedett az a 31 éves édesanya, Aremilda dos Santos, aki bármit csinált, akárhányszor fürdött, erős, büdös testszaga nem múlt el. 13 év után azonban végre megtalálták a megoldást: fél órás műtét alatt távolították el mirigyeit, ami a kellemetlen szagot eredményezte.

Congresso de missões-sede assembleia de Deus-ministério Madureira-Mogi das Cruzes!

Aremilda Conceição dos Santos (@aremildacsantos) által megosztott bejegyzés,

Korábban krémekkel, botox injekciókkal, valamint töménytelen mennyiségű izzadásgátlóval is próbálkozott, de mindössze pár percig hoztak ezek a módszerek megoldást. A fiatal nő a Daily Mailnek azt is elmesélte, hogy férjével a randizós fázisban kizárólag akkor szeretkeztek, ha előtte alaposan lezuhanyzott. Igyekezett eltitkolni szörnyű betegségét, amit egészen az esküvőig sikerült is, ám az együttélés alkalmával kiderült a titka... amikor kisfiával terhes volt, kizárólag a zuhany alatt szexeltek férjével, mert a várandósság még büdösebbé tette a kismamát. Akkor vállalta a sebészeti beavatkozást, amikor a ksifia a szemébe mondta, hogy nagyon büdös szaga van.

Mára szerencsére boldog és kiegyensúlyozott életet él, és a testszag már csak a múlté.

Törőcsik Mari nincs jobban, kórházban kezelikhttp://www.life.hu/drlife/20170705-torocsik-mari-allapota-nem-javul.htmlTörőcsik Mari számára sajnos az idei év a betegeskedéssel telt eddig. Többször nyilaktozta, hogy mihamarabb szeretne újra színpadon állni, ám úgy tűnik, erre még jó ideig nem kerülhet sor. A színésznőt folyamatosan kórházban kezelik. Dr. LifeCsonka András tikkel izgulás közbenhttp://www.life.hu/drlife/20170630-csonka-andras-tikkel.htmlCsonka András nem titkolja, hogy bizony igen erős hipohondriája van és azonnal észreveszi magán a betegségek kezdődő jeleit is. Ezúttal arról mesélt, hogy bár kényszerbetegsében szerinte nem szenved, azért néha fura dolgokat produkál. Dr. LifeOrigoKirúgták a modellt, mert menstruálthttp://www.life.hu/drlife/20170601-menstrualt-ezert-kirugtak.htmlFelháborító, hogy a mai világban megtörténhet a következő eset: azért rúgtak ki egy modellt, mert menstruált munka közben. Dr. LifeOrigoKórházból posztolt Mérai Katalin, a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/drlife/20170519-korhazban-a-baratok-kozt-sztarja-foto.htmlKórházból szelfizett a Barátok közt sztárja. Dr. LifeOrigoGabriela Spanic az igazi botoxkirálynő – Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170331-gabriela-spanicra-ra-sem-ismerni-a-sok-botoxtol-fotok.htmlGabriela Spanic a szappanoperák koronázatlan királynője. Számos nagy sikerű sorozatban szerepelt már, amit hazánkban is láthattak a nézők. Bár Gabriela nem a húszas éveiben jár, a sok műtéti beavatkozástól egyetlen ránc sincs rajta. Legújabb fotóit elképedve néztük... Dr. Life--Pachmann Péter plasztikáztatni akarhttp://www.life.hu/drlife/20170313-pachmann-peter-plasztikar-akeszul.htmlPachmann Péter a Mokka műsorvezetője hiú embernek tartja magát és igyekszik minél jobb formában tündökölni a képernyőn: még a plasztikai sebész késétől sem riad vissza. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.