Herpesz vírust kapott el egy puszi útján az újszülött: csak néhány napig élt

Forrás: Facebook/Nicole Sifrit -
halál herpesz újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak imádkozni és reménykedni tudtak a szülők, miután párnapos csecsemőjük kórházba került. Kiderült, hogy herpesz vírus támadta meg a kicsit, akinek a szervezete nem bírta a csatát. Az anyuka kétségbeesetten figyelmeztetett mindenkit: ne hagyják, hogy bárki megpuszilja a gyermeküket!

Nem is lehetetett volna boldogabb Nicole Sifrit és párja, hiszen július elsején megszületett a kislányuk. Mariana gyönyörű és teljesen egészséges kicsi volt, szülei pedig a fellegekben jártak. Mivel a kicsit gyorsan hazaengedték, a szülők megrendezték szűk körben a rövid menyegzőjüket, de nem örülhettek sokáig. Mariana ugyanis hirtelen rosszul lett, és sürgősen kórházba kellett szállítani, ahol lesújtó diagnózist kaptak.

Egy puszi miatt halt meg Mariana Forrás: Facebook/Nicole Sifrit
Sikeresen szétválasztották a 2 éves sziámi ikreket: Fotók!http://www.life.hu/drlife/20170718-sikerult-a-sziami-ikrek-szetvalaszto-mutetje.htmlA fél világ szurkolt egy emberként a két kislánynak, akik összenőtt testrészekkel érkeztek a világra. Sikerült őket szétválasztani. Dr. Life--Dopeman húgát sürgősen kórházba kellett szállítanihttp://www.life.hu/drlife/20170719-dopeman-hugat-korhazba-kellett-szallitani.htmlDopeman húgát, Fruzsinát sürgősen kórházba kellett szállítani, a rapper pedig mindenkit arra kért, szorítsanak neki. Szerencsére a sok jókívánság megtette a hatását. Dr. Life--Orrsövényferdülés miatt műtötték Vámos Erikát http://www.life.hu/drlife/20170718-megmutottek-vamos-erika-orrat.htmlVámos Erika nem akarta a műtétet, de sajnos már nem volt más választása. Ezért ha már így alakult, összekötötte a kellemest a hasznossal. Dr. Life--Kórházba került Ryan Phillippe, színész- Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170718-korhazba-kerult-az-ismert-amerikai-szinesz.htmlRyan Phillippe, a Kegyetlen játékok című film sztárja súlyos sérüléseket szenvedett... Dr. Life--Hatalmas herékkel él ez a férfi 18+http://www.life.hu/drlife/20170718-hatalmas-herekkel-el-a-rekorder-ferfi.htmlEgy titokzatos kórtól szenved ez a fiatalember, akinek a legnagyobb heréi vannak a világon. Talán most egy Facebookon kezdeményezésnek köszönhetően, szakértők sietnek a segítségére, hogy normális élete lehessen. Dr. Life--Vitiligós emberekről készült különleges sorozat: Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170718-ilyen-szepek-is-lehetnek-a-vitiligos-betegek.htmlBorck Elbank fotós, kifejezetten olyan modellekkel szeret dolgozni, akik a társadalmi elvárások szerint "nem tökéletesek". A célja pedig az, hogy megdöntse mindenki fejében ezt a tévhitet. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.