betegség Dopeman család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dopeman kishúga már a születése pillanatában betegséggel küzdött, de úgy tűnik, az állapota újból romlani kezdett. 

A híres rapper húga születéskor a klinikai halál állapotába került, ezért újraélesztést kellett rajta végezni. Szerencsére sikerült visszahozni Fruzsinát az élők sorába, de sajnos agykárosodást szenvedett.

Azóta is fogyatékkal él, és folyamatos felügyeletre szorul. Nemrég azonban arról írt Dopeman az oldalán, hogy a húga ismét kórházba került:

Dopeman aggódik a testvére miatt Fotó: Tuba Zoltán - Origo

Drága pici húgomat, Fruzsinát az imént vitte be a mentő az idegsebészetre. Kérlek, szorítsatok neki és a családnak azért, hogy ne legyen komoly a baj"

Kiderült, hogy a lány teljesen váratlanul hányni kezdett, ezért került be azonnal az Országos Idegtudományi Intézetbe.

"CT-vizsgálat is volt, elsősorban az úgynevezett söntöt nézték meg, ami az agyi-gerincvelői folyadékot vezeti el a hasba, azt hitték, hogy ezzel van baj. Mivel nem találtak semmi rendelleneset, így hazaengedték a húgomat. Most figyelni kell, hogy minden rendben van-e"

A híresség édesanyja nagyon reménykedik abban, hogy nincs komoly baj, de az orvosok szerint előfordulhat, hogy söntöt kell cserélni. Ez pedig azt jelenti, hogy szegény Fruzsinának 19. alkalommal végeznek műtétet az agyában - írta meg a Blikk.

Népszerű dokik az internetről - Ismerd meg és kövesd őket!http://www.life.hu/drlife/20170614-dokik-internet-social.htmlEzek a dokik aztán tudják, hogy tegyenek szert több százezer követőre. Ismerd meg szexis Dr. Mike-ot, az éneklő fogorvost Angliából, a brazilok kedvenc nőgyógyászát és egy orosz plasztikai sebészt, aki kissé elvetette a sulykot. Dr. Life--Tóth Verának nem lesz szüksége korrekciós műtétrehttp://www.life.hu/drlife/20170720-toth-veranak-nem-lesz-plasztikai-mutete.htmlTóth Vera már több mint 40 kilótól szabadult meg a bypass-műtét óta, és remekül érzi magát. Még jobb, hogy valószínűleg az ilyenkor szokásos plasztikai műtétre sem lesz majd szüksége. Dr. LifeOrigoHerpesz vírust kapott el egy puszi útján az újszülött: csak néhány napig élthttp://www.life.hu/drlife/20170719-herpesz-virus-miatt-halt-meg-egy-ujszulott.htmlCsak imádkozni és reménykedni tudtak a szülők, miután párnapos csecsemőjük kórházba került. Kiderült, hogy herpesz vírus támadta meg a kicsit, akinek a szervezete nem bírta a csatát. Az anyuka kétségbeesetten figyelmeztetett mindenkit: ne hagyják, hogy bárki megpuszilja a gyermeküket! Dr. LifeOrigoKórházba került Ryan Phillippe, színész- Fotó!http://www.life.hu/drlife/20170718-korhazba-kerult-az-ismert-amerikai-szinesz.htmlRyan Phillippe, a Kegyetlen játékok című film sztárja súlyos sérüléseket szenvedett... Dr. Life--Orrsövényferdülés miatt műtötték Vámos Erikát http://www.life.hu/drlife/20170718-megmutottek-vamos-erika-orrat.htmlVámos Erika nem akarta a műtétet, de sajnos már nem volt más választása. Ezért ha már így alakult, összekötötte a kellemest a hasznossal. Dr. Life--Daganatos betegséggel küzd Fábián Julihttp://www.life.hu/drlife/20170716-daganatos-betegseggel-kuzd-fabian-juli-enekesno.htmlNéhány éve, karrierje csúcspontján fordított hátat a nyilvánosságnak Fábián Juli. Az énekesnő elmondta, daganatois betegsége miatt vonult vissza. Hozzátette, barátai közül is volt, aki elfordult tőle, sőt, az akkori kedvese is cserben hagyta. Julinak most újra szembe kell néznie a betegséggel, ezt pedig a Facebookon tette közzé. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.