Tóth Verának nem lesz szüksége korrekciós műtétre

Forrás: Facebook/Tóth Vera -
plasztikai műtét Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera már több mint 40 kilótól szabadult meg a bypass-műtét óta, és remekül érzi magát. Még jobb, hogy valószínűleg az ilyenkor szokásos plasztikai műtétre sem lesz majd szüksége.

Büszkén visel fürdőruhát Tóth Vera ezen a nyáron, hiszen a bypass-műtétnek köszönhetően már 42 kilótól sikerült megszabadulnia. Persze ez még nem a végcél, további 10-15 kilót még szeretne leadni. Ez viszont már nem tartja őt vissza abban, hogy jól érezze magát a bőrében!

Tóth Verának nem lesz szüksége plasztikai műtétre Forrás: Facebook/Tóth Vera

"Kétrészes fürdőruhát még nem veszek fel, mert még rá kell készülnöm lelkileg, és a pocakomra sem árt még gyúrni. Megfigyeltem, hogy igazából nincs okom szégyenkezni, mert kétszáz kilós nők is gátlástalanul felvesznek lenge viseletet, de mégis inkább a szexi, alakformáló dolgokat választom" - árulta el Vera a hot! Magazinnak. Az énekesnő fogyása miatt büszke is lehet magára, ráadásul van egy szerencséje: kiderült, hogy a bőre szépen követte a súlyvesztését, ami meglehetősen ritka.

Eredetileg felmerült, hogy a megereszkedett bőrfelületet majd egy plasztikai beavatkozással kell eltávolítani,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.