Abortuszra kényszerítette a feleségét egy férfi - A nő meghalt

halál abortusz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő eset történt Kínában: egy férfi négyszer is abortuszra kényszerítette a feleségét, amiért nem fiú gyermekek fogantak a nő méhében. 

A kínai Anhui tartományban élt az a nő, akit a férje egy éven belül négy abortuszta kényszerített. Az operációk indoka pedig az volt, hogy az asszony mind a négy alkalommal kislánnyal lett terhes, ám a férfi fiú utódot szeretett volna.

Kiderült, hogy a házaspárnak már volt egy négy éves kislánya, ezért ragaszkodott a férj ahhoz, hogy a következő csemetéjük fiú legyen. De a sok beavatkozás szövődményeket okozott, és megbetegítette az édesanyát.

Azt nem tudni, hogy pontosan milyen kór alakult ki, de a nő sajnos belehalt. Kínában a fiú gyermekeket jóval többre tartják a lányoknál, ezért az orvosoknak tilos születés előtt elárulni a születendő gyermek nemét, nehogy emiatt szakítsák meg a terhességet.

A házaspár illegális módszerrel, röntgenvizsgálattal tudta meg, hogy minden magzat nő nemű volt. A férj azonban elvált és magára hagyta a nőt, miután az abortuszok következtében lebetegedett. Az asszony a válásból származó összegből próbálta fedezni a költségeit, de a kórházban életét vesztette - írta meg az South China Morning Post.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.