Vajna Timi hidrogén-peroxidot nyelt fogfehérítés közben: rosszul lett

Forrás: BrekaCom -
Vajna Timi fogfehérítés nyelés hidrogén-peroxid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Tímea az Instagram-szorijában osztotta meg a borzalmas balesetének történetét: fogfehérítésen járt, de nagyon elrontották a beavatkozást. Lenyelte a hidrogén-peroxidot, később azonban már semmit nem tudott: se nyelni, se beszélni, se lélegezni.

Vajna Tímeával csúnyán elbántak a fogorvosnál. Egyébként sem ez a legkedvesebb elfoglaltsága az embernek, de egy ilyen élmény után még kevésbé veszi rá magát valaki a látogatásra. Vajna Timi életében biztosan maradandó élmény lesz ez a történet, ami nagyon komoly következményekkel járt.
Timi az Instagram-sztorijában osztotta meg rajongóival a borzalmakat, amiket átélt.

Vajna Timi véletlenül hidrogén-peroxidot nyelt Forrás: BrekaCom

Pedig nem is akárkit választott, igyekezett körültekintő lenn, de sajnos erre nem lehet felkészülni. Csak fogfehérítésre jelentkezett, de az asszisztens megégette a torkát lézerrel, ami miatt Timi lenyelte a hidrogén-peroxidot. Ezután azonban már nem tudott nyelni, se lélegezni, sem beszélni

Rossz munkát végeztek: nem tudok beszélni, nyelni és lélegezni sem.

Vajna Tímea bikinis képe nagyon szexi

Vajna Timi szereti megmutatni magát bikiniben, a követői nagy örömére. Nézd meg, milyen gyönyörű képeket készítettek Timiről fürdőruhában. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.