Polgár Kriszta szépségkirálynő baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lábfejénél sérült meg az egykori szépségkirálynő. Orvoshoz kellett fordulnia, ahol a műtét mellett döntöttek. 

Polgár Kriszta nemrég születésnapi bulit rendezett a gyermekeinek, ám a kerti party csúnya balesetbe torkollott: belelépett egy szúrós tüskébe, amely gyulladást okozott a lábában.

Polgár Kriszta balesete sok kellemetlenséget okozott Forrás: Red Lemon

"Icipici tüske okozta a bajt. Beleléptem a kertben lévő rózsabokor letört ágába. Bár próbáltam kiszedni a szálkát a lábfejemből, csupán egy részét sikerült. De mivel a seb elég csúnyán nézett ki, piros volt és fel is dagadt, inkább elmentem orvoshoz, aki kiműtötte a lábfejemben maradt szálkát" - mesélte a szőke szépség. Elmondása szerint tetanusz elleni oltást kellett kapnia, és még néhány napig anitibotikumot is szedni fog.

"Vannak fájdalmaim, és bicegek, de az orvosok szerint egy-két nap múlva már rendben leszek" - írta meg a Ripost.

Dőlt a vér: Baleset szenvedett Emilió kedvese, Tina

A zenész feleségének hatalmas szerencséje volt, hogy a férje otthon volt a baleset idején, mert egyedül fel sem tudott volna állni a földről. Szétnyílt a lába, és ömleni kezdett a vér. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.