Gina Maria Schumacher Michael Schumacher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacher lassan négy éve szenvedett súlyos síbalesetet, azóta nem sokat tudunk az állapotáról, de a rajongók most elkezdtek reménykedni. Schumi lányának egy Instagram-posztja miatt

Michael Schumacher 2013-ban szenvedett síbalesetet, azóta ápolják kórházban a világbajnok pilótát. A baleset óta nem sok mindent hallani az egykori versenyzőről, a családja csak ritkán ad tájékoztatást, arról, hogy éppen milyen állapotban van Schumi. Pedig a rajongók már 4 éve aggódnak, és minden apró jelre figyelnek. Ilyen apróság Schmu lányának posztja, ami a rajongók számára mégis sok jelentőséggel bír.

Tényleg édesapja állapotáról üzent Gina Schumacher? Forrás: AFP

"Elvileg minden lehetetlen, amíg meg nem történik" - íra Schumi lánya, a rajongók pedig nagyon nagy reményt látnak ebben az egy mondtaban. A Bunte magazin szerint a követők közül sokan úgy vélik, hogy Gina Schumacher saját Instagram-oldalán keresztül üznet édesapjáról, és abban reménykednek, hogy ez csak egyet jelent: javul a pilóta állapota!

Újabb hírek érkeztek Michael Schumacher állapotáról

Michael Schumacher 2013. december 29-én szenvedett súlyos síbalesetet. Állapotáról a család nem nyilatkozik, csak néha jön egy-egy hír, ami bizakodásra vagy szomorkodásra ad okot. Ezúttal David Coulthard mesélt a legendás sportolóról. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Halálos kórral küzd a fiatal magyar underground zenészhttp://www.life.hu/drlife/20170806-halalos-korral-kuzd-a-fiatal-magyar-underground-zenesz-baratai-igy-segitenek.htmlAz underground zenei világban ismert The Southern Oracle együttes dobosa jó ideje küzd a rák ellen. A zenekara azonban mindenben segíti, beleértve az anyagiakat is. Dr. Life--Nők, akik belehaltak a plasztikázásbahttp://www.life.hu/drlife/20170723-asszonyok-akik-belehaltak-a-plasztikazasba.htmlFenékplasztika, mellnagyobbítás és arcfelvarrás. A legtöbb nő elégedett a végeredménnyel, és boldog életét él a beavatkozás után. Ám azok a nők, akikről most írunk, mind belehaltak a plasztikázásába. Dr. LifeAFPTudtad, hogy milyen undorító dolog van a szállodai hajszárítóban?http://www.life.hu/drlife/20170805-ilyen-undorito-dolog-van-a-szallodai-hajszaritoban.htmlHa eddig nem akartál hajszárítót csomagolni a nyaraláshoz, akkor a cikk után tuti bedobod a bőröndödbe! Dr. Life--Boros Lajos és a felesége romlott ételtől lett rosszulhttp://www.life.hu/drlife/20170804-romlott-etelt-vasarolt-boros-lajos-felesege.htmlNincs is annál kellemetlenebb, mint amikor az ember nagy lendülettel neki ugrik egy tál illatos ételnek, amiről csak utólag derül ki, hogy romlott volt... Dr. Life--Kate Middleton barátnője életét vesztettehttp://www.life.hu/drlife/20170804-agytumor-miatt-hunyt-el-katalin-baratnoje.htmlSzomorú eseményről kapott hírt nemrég Katalin: életét veszítette az egyik barátnője. Dr. Life--Tenyérnyi kisbaba született Bristolban: Fotó! http://www.life.hu/drlife/20170804-megszuletett-a-vilag-egyik-legaprobb-kisbabaja.htmlEnnyire aprócska újszülöttet szinte még sosem láttunk. Elfér az ember tenyerében. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.