Lipodisztrófia nevű betegsége miatt nagymama korúnak nézik a 16 éves Zara Hartshornt

Forrás: NORTHFOTO -
lipodisztrófia betegség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zara Hartshorn olyan genetikai betegségben szenved, ami miatt jóval idősebbnek nézik a koránál. A 16 éves lányt sokszor nagymama-korúnak hiszik: hiányoznak a fogai és ráncos a bőre. Szervezete nem tudja megfelelően raktározni a zsírokat.

Zaránál gyerekkorában diagnosztizálták a lipodisztrófia nevű kórt. Az édesanyja is ebben szenved, tőle örökölte a betegséget. Szervezetük nem tudja megfelelően tárolni a zsírokat.

A 16 éves Zara Hartshornt lipodisztrófia nevű betegsége miatt idős nőnek nézik Forrás: NORTHFOTO

Zara az édesanyjától örökölte ezt a ritka betegséget, életükről dokumetumfilm is készült. A filmben bemutatják azt is, hogy a két nő orvosi segítséget kap: arcukat megplasztikázták úgy, hogy a betegség jelei kevésbé látszódjanak. A betegség azonban a belső szerveket is roncsolja, és nincs még ismert gyógymód a lipodisztrófia teljes megszüntetésére.



Terry Black feladja: nem küzd tovább a rák ellenhttp://www.life.hu/drlife/20170811-nem-harcol-a-rakkal-tovabb-terry-black.htmlNégyszer győzte már le a gyilkos kórt a 69 éves Terry Black, de most úgy érzi, nincs esélye. Áttétes tüdőrákot diagnosztizáltak nála. Dr. Life--Terry Black daganata kiújult: áttétek is vannakhttp://www.life.hu/drlife/20170810-terry-black-daganata-kiujult.htmlTerry Blacknek egyszer már sikerült leküzdenie a gyilkos kórt, akkor hatalmas akaraterővel harcolt a rákos megbetegedés ellen. A daganata azonban kiújult, a helyzet most sokkal súlyosabb, ráadásul már nincs is meg benne az a küzdő szellem. Dr. Life--„28 évesen lebénulva feküdtem a kórházban, és a családom nem az esküvőmre készült"http://www.life.hu/drlife/20170717-28-evesen-lebenulva-fekudtem-a-korhazban.htmlCilárik Adrienn 28 évesen került kórházba. Lebénult, és majdnem belehalt egy nagyon ritka autoimmun betegségbe, amit csak az utolsó pillanatban diagnosztizáltak. Három kórház és egy harcos lány története. Dr. LifeOrigoA rengeteg stressz miatt fogy Gáspár Győző http://www.life.hu/drlife/20170809-ezert-fogyott-rengeteget-gaspar-gyozo.htmlRá sem lehet ismerni az egykori kövér Győzőre, és most megtudtuk, hogy mi áll a drasztikus fogyás hátterében. Dr. LifeOrigoA Dominikai Köztársaság kis falujában minden lánynak pénisze nőhttp://www.life.hu/drlife/20170809-dominikai-koztarsasag-kis-falujaban-minden-lanynak-penisze-no.htmlA Dominikai Köztársaság egy kis falujában, Salinasban a lányok 90 százaléka férfivá változik pubertás korukban: péniszük nő. Dr. Life--Törőcsik Mari üzent a kórházbólhttp://www.life.hu/drlife/20170809-torocsik-mari-a-korhazbol-uzent.htmlTörőcsik Marit az év eleje óta kórházban ápolják. A 81 legendás színésznő óriási hitével továbbra is küzd a gyógyulásért.Dr. Life




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.