Műszerfalra rakott lábai miatt sérült meg egy nő

Forrás: Audra Tatum -
műszerfal autó autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokunknak szokása, hogy autós utazás közben a műszerfalra tesszük a lábunkat. Íme egy nő, aki ennek köszönhetően szenvedett komoly sérüléseket. 

Az amerikai Audra Tatum rendszeresen utazott a férjével úgy, hogy a lábait a műszerfalra helyezte. Ám az egyik alkalommal egy másik autós nem adta meg nekik az elsőbbséget, ezért egymásnak csapódtak.

A baleset után mindenki enyhe sérülésekkel szállt ki az autóból, kivéve Audrát, akinek gyökeresen megváltozott az élete a 2 évvel ezelőtti baleset óta. A műszerfalból kicsapódó légzsák ugyanis a testéhez préselte a nő lábait, melynek következtében eltört a bokája, a lába, a válla, az orra és négy helyen a medencecsontja is.

Ha nem tette volna fel a lábait, ma is egészséges lenne Forrás: Audra Tatum

Számos operáció és fizikoterápiás kezelést követően is egy hónap kellett ahhoz, hogy újból lábra tudjon állni. Hiába telt el már 2 év, még mindig érzi az események negatív hatásait: 4 óránál több időt nem tud lábon állni, ezért a mentős hivatását is abba kellett hagynia.

Audria most igyekszik minél több embert leszoktatni erről az utazási szokásról, ugyanis pontosan tudja, hogy ő sem sérült volna meg ennyire, ha a lábait nem a műszerfalon tartja - írta meg a CBSNews.

Szandiék nyaralása autóbaleset miatt majdnem meghiúsult

A híres énekesnő egy beszélgetős műsorban vendégeskedett, ahol többek között az autóbalesetükről is mesélt. Az eset egy hirtelen pillanatban történt, és az autójuk annyira összetörött, hogy azzal lehetetlenség lett volna tovább utazni. Olvass tovább itt...

A pszichiátria után szociális otthonban helyezték el BB Évithttp://www.life.hu/drlife/20170812-bb-parkanyi-evit-szocialis-otthonba-vittek.htmlTöbb év pszichiátria után most szociális otthonba vitték Párkányi Évit. A Big Brother egykori nyertese úgy tűnik, soha nem térhet haza. Családja már jó ideje kezdeményezte, hogy szociális otthonban helyezzék el Évit, és ez most sikerült Dr. Life--Elképesztő betegséggel él együtt egy indiai fiú: Fotó! http://www.life.hu/drlife/20170811-komoly-betegseggel-el-egyutt-egy-indiai-fiu.htmlDöbbenetes betegségtől szenved egy indiai fiú, de sajnos nincs ismeretes gyógymód. Dr. Life--Lipodisztrófia nevű betegsége miatt nagymama korúnak nézik a 16 éves Zara Hartshornthttp://www.life.hu/drlife/20170811-betegsege-miatt-nagymama-korunak-nezik-a-16-eves-zara-hartshornt-lipodisztrofia.htmlZara Hartshorn olyan genetikai betegségben szenved, ami miatt jóval idősebbnek nézik a koránál. A 16 éves lányt sokszor nagymama-korúnak hiszik: hiányoznak a fogai és ráncos a bőre. Szervezete nem tudja megfelelően raktározni a zsírokat. Dr. Life--Terry Balck feladja: nem küzd tovább a rák ellenhttp://www.life.hu/drlife/20170811-nem-harcol-a-rakkal-tovabb-terry-black.htmlNégyszer győzte már le a gyilkos kórt a 69 éves Terry Black, de most úgy érzi, nincs esélye. Áttétes tüdőrákot diagnosztizáltak nála. Dr. Life--„28 évesen lebénulva feküdtem a kórházban, és a családom nem az esküvőmre készült"http://www.life.hu/drlife/20170717-28-evesen-lebenulva-fekudtem-a-korhazban.htmlCilárik Adrienn 28 évesen került kórházba. Lebénult, és majdnem belehalt egy nagyon ritka autoimmun betegségbe, amit csak az utolsó pillanatban diagnosztizáltak. Három kórház és egy harcos lány története. Dr. LifeOrigoElhunyt Patyi Máté, magyar újságíró http://www.life.hu/drlife/20170810-elhunyt-patyi-mate-ujsagiro.htmlElhunyt a hvg.hu egyik fiatal újságírója, Patyi Máté. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.