13 órát töltött a fodrász azzal, hogy átváltoztassa a depressziós kamasz haját

Forrás: Facebook -
depresszió kamasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Nem hagyhatjuk, hogy a gyerekek értéktelennek érezzék magukat!"- ezt mondta az a fodrász, aki 13 órát töltött azzal, hogy egy depressziós kamasz haját megmentse.

Kayley Olsson 20 éves fodrász. Egyik nap egy depresszióval küzdő, rossz állapotban lévő tinédzser lépett be a szalonba, ahol dolgozik. A lányt azt kérte a még tanuló fodrásztól, hogy borotválja le a haját, mert annyira mélyen depressziós, hogy az elmúlt hónapokban sem fésülködni sem volt képes. A fodrász azonban nem teljesítette a 16 éves lány kérését, hanem két napon át, összesen 13 órát töltött azzal, hogy a magába zárkózó kamasz lány haját megmentse.

Borotválás helyett, csodaszép frizurát kapott Forrás: Facebook

„Amikor bejött az üzletbe, egy nagyon depressziós lány történetét ismertem meg. Azt gondolta, ha levágjuk a haját, megszabadul a lelki fájdalomtól, és kopaszon akart szerepelt az iskolai fotó is. Őszintén azt éreztem, hogy összetörik a szívem...A szülőknek igenis komolyan kell venniük a gyermekük mentális problémáit. Egyetlen gyermek sem érezheti ennyire haszontalannak magát....Amikor befejeztük a 13 órás munkát, rám mosolygott és azt mondta, hogy biztosan hatalmas mosoly lesz az arcán a fotón. Azt is mondta, hogy segítettem neki, hogy újra önmagára találjon." – írta a fodrász a Facebookon.

Egy nő kivett 2 nap szabit, hogy mentálisan feltöltődjön - Így reagált a főnökehttp://www.life.hu/drlife/20170723-egy-no-kivett-2-nap-szabit-hogy-mentalisan-feltoltodjon.htmlSokan még most is titkolják a munkahelyükön, ha valamilyen mentális, pszichés betegségük van. Nem is ok nélkül! Előfordult, hogy egy munkavállalót arra kötelezett a HR-igazgató, hogy előre jelentse be, mikor lesznek pánikrohamai. Dr. Life--Műszerfalra rakott lábai miatt sérült meg egy nő http://www.life.hu/drlife/20170812-ezert-nem-szabad-labbal-a-muszerfalon-utazni.htmlSokunknak szokása, hogy autós utazás közben a műszerfalra tesszük a lábunkat. Íme egy nő, aki ennek köszönhetően szenvedett komoly sérüléseket. Dr. LifeOrigoTörőcsik Mari üzent a kórházbólhttp://www.life.hu/drlife/20170809-torocsik-mari-a-korhazbol-uzent.htmlTörőcsik Marit az év eleje óta kórházban ápolják. A 81 legendás színésznő óriási hitével továbbra is küzd a gyógyulásért.Dr. Life„28 évesen lebénulva feküdtem a kórházban, és a családom nem az esküvőmre készült"http://www.life.hu/drlife/20170717-28-evesen-lebenulva-fekudtem-a-korhazban.htmlCilárik Adrienn 28 évesen került kórházba. Lebénult, és majdnem belehalt egy nagyon ritka autoimmun betegségbe, amit csak az utolsó pillanatban diagnosztizáltak. Három kórház és egy harcos lány története. Dr. LifeOrigoTerry Black daganata kiújult: áttétek is vannakhttp://www.life.hu/drlife/20170810-terry-black-daganata-kiujult.htmlTerry Blacknek egyszer már sikerült leküzdenie a gyilkos kórt, akkor hatalmas akaraterővel harcolt a rákos megbetegedés ellen. A daganata azonban kiújult, a helyzet most sokkal súlyosabb, ráadásul már nincs is meg benne az a küzdő szellem. Dr. Life--A rengeteg stressz miatt fogy Gáspár Győző http://www.life.hu/drlife/20170809-ezert-fogyott-rengeteget-gaspar-gyozo.htmlRá sem lehet ismerni az egykori kövér Győzőre, és most megtudtuk, hogy mi áll a drasztikus fogyás hátterében. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.