Veszettek lettek a szamárral szexelő fiúk

Forrás: ONLY FRANCE/JEAN-DIDIER RISLER/ONLYFRANCE.FR/Jean-Didier Risler -
veszettség szex szamár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ép ésszel fel sem fogható fel az az eset, ami Marokkóban történt: 15 fiú lett beteg, miután mindannyian szexuális aktust létesítettek egy szamárral. 

15 fiatal fiú került szexuális kapcsolatba egy szamárral Marokkóban, ami egészen addig nem tűnt fel senkinek, míg a gyerekek nem kezdtek el furcsa tüneteket produkálni. A 7 és 15 év közötti srácok egymást rángatták bele a hülyeségbe, egymást utánozva kerültek szexuális kapcsolatba azzal a szamárral, amelyről

csak utólag derült ki, hogy veszett.

15 fiú közösült a szamárral Forrás: ONLY FRANCE/JEAN-DIDIER RISLER/ONLYFRANCE.FR/Jean-Didier Risler

A szülőknek furcsa lett, hogy mind a 15 gyerek erőteljesen köhögött, majd ezt követően felszökött a lázuk és mindannyian nyáladzani kezdtek. Ehhez még pszcihés tünetek is párosultak, például indokolatlan feszültség, idegesség, sikítózás és inaktivitás, ezért nem meglepő módon úgy gondolták, hogy segítséget kell hívni.

Az egyik gyermek ekkor bevallotta az igazságot, amiből természetesen pillanatokon belül vezető hír lett a faluban, mindenki a gyerekeken, de főleg a szülőkön röhög. A fiúkat azonnal kórházba szállították, ahol megkapták a veszettség elleni oltásokat.

Ám az kiderült, hogy a nőstény szamárral orális szexkapcsolatot (is) létesítettek, ugyanis a veszettség állatról emberre kizárólag nyállal terjed, egyéb testnedvekkel nem - írta meg a MoroccoWorldNews.

Rendszeresen szexel kutyájával a férfi - Szerinte az állat is élvezi

A Berlinben élő David sétáltatja kutyáját, gyakran labdázni viszi, de esténként ágyba is bújik vele. Németországban egyelőre legális állatokkal közösülni, mindaddig, amíg az állatnak nem okoz sérüléseket. Olvass tovább itt...

Ezért mondta le a koncertjét Koós János http://www.life.hu/drlife/20170814-vallproblema-miatt-mondta-le-a-koncertjet-koos-janos.htmlMindenki nagyon megijedt, mert Koós János az utolsó pillanatban mondta le az egyik vidéki koncertjét. Aradszky Lászlónak kellett beugrania a helyére. Dr. Life--Rohamot kapott Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/drlife/20170814-medveczky-ilona-allergias-rohamot-kapott.htmlMedveczky Ilona 76 évesen is lenyűgöző formában van. Ám ezúttal majdnem nagy bajba került...Dr. Life--Körülbelül kétszázezren gyógyszerfüggők Magyarországonhttp://www.life.hu/drlife/20170813-ketszazezren-gyogyszerfuggok-magyarorszagon.htmlMagyarországon a toxikológus szerint közel kétszázezerre tehető azok száma, akik valamilyen gyógyszerfüggésben szenvednek.Dr. Life--Egy nő kivett 2 nap szabit, hogy mentálisan feltöltődjön - Így reagált a főnökehttp://www.life.hu/drlife/20170723-egy-no-kivett-2-nap-szabit-hogy-mentalisan-feltoltodjon.htmlSokan még most is titkolják a munkahelyükön, ha valamilyen mentális, pszichés betegségük van. Nem is ok nélkül! Előfordult, hogy egy munkavállalót arra kötelezett a HR-igazgató, hogy előre jelentse be, mikor lesznek pánikrohamai. Dr. Life--A Facebookon árulja férjét a mizofóniás nőhttp://www.life.hu/drlife/20170813-a-facebookon-arulja-ferjet-a-mizofonias-norfolki-no.htmlBetegesen irtózik a zajoktól a 33 éves angol Teresa Turner. Igen, azoktól a zajoktól is, amelyeket a férje kelt, ezért úgy döntött, piacra dobja a férfit. Dr. LifeThinkstock13 órát töltött a fodrász azzal, hogy átváltoztassa a depressziós kamasz hajáthttp://www.life.hu/drlife/20170813-13-orat-toltott-a-fodrasz-azzal-hogy-atvaltoztassa-a-depresszios-kamaszt.html"Nem hagyhatjuk, hogy a gyerekek értéktelennek érezzék magukat!"- ezt mondta az a fodrász, aki 13 órát töltött azzal, hogy egy depressziós kamasz haját megmentse. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.